Food Love

S-a deschis primul bistro EXCLUSIV GLUTEN FREE din București

 Săptămâna aceasta a început în zona Grădinii Botanice din București, unde s-a deschis primul bistro cu preparate exclusiv fără gluten și fără zahăr – Jolie d’Iris Bistro. Printre invitații la eveniment au fost Giulia, Lili Sandu, Nicoleta Nuca, Jazzy Jo, Marisa Paloma, Gabriela Simion, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Sensy, Andrei Coman și mulți alți bloggeri …

Tea Latte cu Dovleac

Pentru iubitorii de dovleac este aceasta reteta, eu de exemplu as manca dovleac in toate formele, dar mai ales in prajituri, asa ca m-am gandit sa facem impreuna o reteta speciala de sarbatori.   Tea latte cu dovleac Ingrediente 250 ml de ceai negru condimentat 100 ml lapte de migdale 2 linguri piure de dovleac (dovleac copt si …

Restaurant TREI

Cei trei gurmanzi Adrian (manager), Catalin (chef) si Andrei (manager, iscusit pe partea de bauturi) si-au unit fortele si know how-ul dobandit in cei 15 ani de cand se cunosc si lucreaza impreuna, si au pus bazele restaurantului Trei, al carui meniu readuce la lumina retete vechi din toata lumea, neuitand de cele romanesti, imbinand …

Spago Restaurant & Lounge

Spago Restaurant & Lounge este un restaurant de tip boutique deschis recent in buricul capitalei amplasat pe Strada Amiral Vasile Urseanu Nr. 1, intr-o zona foarte linistita si cocheta. Eu fiind o fana a bucatariei italienesti, am fost din prima impresionata in primul rand de amenajarea spatiului, care este unul foarte interesant o imbinare a clasicului …

Best Pancake In Town

Ieri am petrecut o dupa amiaza intreaga la Maison des Crêpes impreuna cu prietena mea Madalina Misu unde ne-am minunat de toate bunatatile din meniu, am stat si l-am analizat vreo 20 de minute, chiar nu am stiut ce sa incercam mai repede. Am stat, la inceput afara am savurat o apa enzematica cu fructe, castravete, menta si busuioc …