Săptămâna aceasta a început în zona Grădinii Botanice din București, unde s-a deschis primul bistro cu preparate exclusiv fără gluten și fără zahăr – Jolie d’Iris Bistro. Printre invitații la eveniment au fost Giulia, Lili Sandu, Nicoleta Nuca, Jazzy Jo, Marisa Paloma, Gabriela Simion, Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Sensy, Andrei Coman și mulți alți bloggeri …
Pentru iubitorii de dovleac este aceasta reteta, eu de exemplu as manca dovleac in toate formele, dar mai ales in prajituri, asa ca m-am gandit sa facem impreuna o reteta speciala de sarbatori. Tea latte cu dovleac Ingrediente 250 ml de ceai negru condimentat 100 ml lapte de migdale 2 linguri piure de dovleac (dovleac copt si …
Abia asteptam sa ma reintorc in Italia sa mananc paste in fiecare zi, asta mi-am propus inainte sa plec si m-am tinut de “promisiune”. A fost dragoste la prima vedere atunci cand am pasit prima oara in Roma si am fost impresionata de bucataria lor, eu find mare amatoare de paste si pizza. In Roma …
Cei trei gurmanzi Adrian (manager), Catalin (chef) si Andrei (manager, iscusit pe partea de bauturi) si-au unit fortele si know how-ul dobandit in cei 15 ani de cand se cunosc si lucreaza impreuna, si au pus bazele restaurantului Trei, al carui meniu readuce la lumina retete vechi din toata lumea, neuitand de cele romanesti, imbinand …
Nu stiu oare ce este cu mine de am inceput sa mananc burgeri, eu care nu am mancat deloc pana in 2017. Sunt o mare fana a carnii de vita si cu toate tot nu am incercat pana anul trecut celebrii burgeri, nu stiu sa va zic de ce, nu-mi inspira deloc incredere acea carne …
No.1 Rosemary Water vine în România ! Cea mai cool apă minerală (plată și carbogazoasă) produsă în Anglia și care a înnebunit high society-ul Londonez, ajunge și în România. Rosemary Water este o apă minerală cu extract de rozmarin, ingredient ce s-a dovedit în timp a fi benefic pentru prelungirea speranței de viață și în …
Spago Restaurant & Lounge este un restaurant de tip boutique deschis recent in buricul capitalei amplasat pe Strada Amiral Vasile Urseanu Nr. 1, intr-o zona foarte linistita si cocheta. Eu fiind o fana a bucatariei italienesti, am fost din prima impresionata in primul rand de amenajarea spatiului, care este unul foarte interesant o imbinare a clasicului …
De curand s-a deschis Fish Market in incinta Wahaka Street Food Park si bineinteles eu nu puteam lipsi, fiind o mare amatoare de peste si fructe de mare. Ce poate fi mai gustos decat sa-ti alegi dintr-o varietate larga de produse care culmea sunt si proaspete si pe care ti le prepara chiar in fata ta. Decorul …
Vineri am petrecut o dupa amiaza intreaga la Ganesha Caffe. Un local aparte in Bucuresti, unde esti obinuit cu locatii de fite unde stai mereu in garda pentru ca te intalnesti cu x si y si trebuie sa te imbraci ca la Bravo ai stil, ca sa nu te faci de ras, ei bine aici …
Ieri am petrecut o dupa amiaza intreaga la Maison des Crêpes impreuna cu prietena mea Madalina Misu unde ne-am minunat de toate bunatatile din meniu, am stat si l-am analizat vreo 20 de minute, chiar nu am stiut ce sa incercam mai repede. Am stat, la inceput afara am savurat o apa enzematica cu fructe, castravete, menta si busuioc …