Despre Mine

8 din 10 persoane imi pocesc numele fie intentionat, fie nu. De la Sensy Blue la Sensey, Seni, Sensi cu ï. De mai bine de 13 ani de cand detin acest pseudonim, care pana de curand era unic atat pe Facebook cat si pe Instagram, (intre timp au mai aparut 2-3 rataciti), am auzit n variante de Sensy nu ma deranjeaza nicio varianta de-a voastra, puteti sa spuneti cum vreti, important e ca il stiti.

Orice publicitate, chiar și cea negativa, tot publicitate este. Mai ales in era social media, cand orice lucru mic poate deveni peste noapte o mare criza pentru un brand sau chiar pentru o persoana. Si culmea cateodata publicitatea negativa functioneaza mai repede decat cea pozitiva.

Asa sa continuam, cum a luat nastere acest nume, toata lumea ma intreaba, multi intuiesc bine raspunsul corect – de la sensibila, da chiar sunt chiar daca nu par (asta e un lucru bun, sper), sunt atat fizic cat si emotional, corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitura provoaca o vanataie care ma tine 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care va povesteam in articolul trecut, orice intepatura de tantar etc. Sunt sensibila, plang la filme, la animale chinuite, la batrani amarati, la povesti impresionante, da, recunosc, e ceva rau in asta?