SPF it’s my bff

De prin primavara incep sa vorbesc despre protectie solara SPF, despre importanta lui, nu acum, peste cativa ani, o sa imi multumiti si da ma repet, aceeasi placa in fiecare an, poate poate intelegeti, poate poate mai strang adepti.

Soarele nu mai este ce a fost, s-a subtiat stratul de ozon, de aceea este foarte puternic si nociv, sa nu spun ca si restul dispozitivelor pe care noi le folosim zi de zi ne afecteaza pielea, cum ar fi: laptopul, telefonul, lumina de la tv, lumina de la bec, etc. toate acestea produc lumina albastra si exista foarte multe protectii solare ce ne protejeaza si impotriva luminii albastre.

Am testat si testez foarte multe protectii solare, asta difera foarte mult si de tenul vostru, eu de exemplu acum am un ten normal cu tendinta de ingrasare, dar in acelasi timp este deshidratat, asa ca trebuie sa il hidratez intens, apoi vin cu un SPF pentru tenul gras pentru a il matifia. Este noua mea protectie solara preferata aceasta de la Avène Cleanance Solaire este nou descoperita de mine si a fost dragoste la prima vedere, nu lasa tenul deloc gras si asta ma ajuta mai ales cand aplic makeup peste.

Pentru corp sa zicem ca este mult mai simlu, in functie de preferinte poti alege un SPF spray sau crema, desi spray ul este mult mai simplu de aplicat, crema protejeaza mai bine si este usor mai rezistenta, daca alegeti o protectie solara pentru copii de preferat ar fi sa fie sub forma de crema, sau daca va stiti ca va ardeti usor la fel sa optati pentru crema si nu spray.

Avène Sun Intense Protect este usor de aplicat, intra repede in piele, nu lasa pelicula lipicioasa si bineinteles ca este rezistent la apa, este perfect pentru intreaga familie.

Protectia solara nu este recomandata doar vara, sau doar cand este soare puternic, atunci este obligatorie, dar si in restul anului, de exemplu toamna, sau chiar si iarna, cand soarele abia se vede de nori si avem impresia ca nu ajunge la noi, avem nevoie de protectie, nu 50, dar un 15 sau 20 chiar se recomanda.

Am vorbit si vorbesc mult pe retelele de socializare despre efectele nocive ale soarelui, riduri, imbatranire prematura, arsuri, pete pigmentare, pistrui si cancer de piele. Nu, NU vreau sa va sperii, toate astea se pot evita in caz ca introduci SPf ul in rutina zilnica, ia-l ca atare ca si cum ai bea in fiecare zi apa, asa este si aceasta crema.

Pana data viitoare nu uitati sa folositi SPF!!!

XOXO Sensy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *