Poti mirosi bine si cu bani mai putini

Te poti imbraca bine si cu bani putini, regula asta se aplica in toate domeniile, dar astazi vorbim despre parfumuri, parfumurile arabesti sunt deja cunoscute drept cele mai puternice si cele mai persistente parfumuri, as putea spune ca si cele mai ieftine, pentru ca pe Notino, de exemplu gasesti parfumuri arabesti incepand de la 29 lei/ 100 ml.

La Swiss Arabian Shaghaf Oud sincer nu mai stiu cum am ajuns, cred ca l-am mirosit la cineva si la cat de puternic este si de bine miroase, mi l-am notat si in secunda doi l-am comandat. Este un parfum super accesibil, la 75 mil, ce este suficient sa aplici doua fasuri ca vei mirosi intreaga zi. Este un parfum dulce oriental, este un parfum unisex deci il puteti folosi amandoi, note de baza, de vanilie si praline, vanilia este preferata mea ca si miros, iar ca nota intima avem trandafirul, o alta nota romantica si dulce. Parfumul este lansat in 2016, iar numele lui in traducere inseamna “pasiune” si da iti starneste simturile si gandurile.

Pentru ca mi-a placut atat de mult l-am comandat si pe al doilea Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad care este sa zicem usor mai subtil, daca as putea spune asta, prin comparatie doar, pentru ca si aceasta alb este un parfum foarte puternic si pregnant. O alta aroma preferata de mine este lemnul de santal, ce are un parfum aparte ce nu poate fi confundat, deasemenea gasim tamaie si la polul opus, aroma de piele si patchouli.

Nu ma pot hotara care este preferatul meu, doar stiu sigur ca le vreau pe toate de la acest brand

Nu ma pot hotara care este preferatul meu, doar stiu sigur ca le vreau pe toate de la acest brand, Swiss Arabian, o varianta buna in caz ca nu ati mai testat parfumuri arabesti.

Pana data viitoare, nu uitati sa aplicati toate metodele pentru a va face fericiti. XOXO Sensy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *