Ritualul parului

La fel ca si tenul, parul are nevoie de rasfat si nu doar atunci cand mergi la salon, e foarte simplu si poti invatat la tine acasa cu doar cateva produse sa ai un par mai sanatos si stralucitor.

Cel mai mare inamic al parului este caldura, daca folosesti placa, ondulator, uscator de par trebuie sa ai neaparat o protectie termica pe care o aplici pe parul umed imediat dupa ce te-ai spalat, astfel diminuezi considerabil uscarea si arderea parului de la sursele de caldura.

De-alungul timpului am incercat cateva zeci de branduri, astazi vreau sa va prezint, o protectie termica pentru par super accesibila la doar 20 lei, dar si una mai scumpa sa va spun diferentele pe care eu le vad.

Schwarzkopf Taft Heat Protection este cea mai accesibila protectie pe care eu am incercat-o, costa doar 20 lei, este ideala pentru toate tipurile de par, protejeaza parul pana la 230 grade, netezeste si hidrateaza parul, in cantitati mari poate face parul sa para nespalat.

Iar acum in opozitie avem o protectie de 90 lei, de 4x ori mai scumpa René Furterer Style este un brand pe care l-am descoperit in urma cu 4 ani si a fost dragoste la prima utilizare, este genul acela de brand de lux care face ceva special. Protejeaza parul pana la o temperatura de 220 grade, dar in acelasi timp previne deteriorarea si incretirea parului, contine ingrediente active de origine naturala.

  • extract de jojoba – protejează părul împotriva uscării, îl hrănește și îl regenerează
  • vitamina B5 – are efecte hidratante excelente, pătrunde adânc în
    structura părului, pe care o repară și o revitalizează
  • fără silicon

Ambele protectii iti protejeaza parul, evident daca nu testezi mai multe nu ai cum sa vezi diferentele, diferentele se vad in timp, orice ingredient in plus inseamna si bani in plus, cu atat mai mult daca ingredientele sunt de origine naturala. Sfatul meu este sa folosesti protectie termica, obligatoriu, iar aici este dicizia ta ce buget vrei sa aloci pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *