Poarta-te cu “manusi” in sezonul rece

V-ati intrebat vreodata de ce femeile din inalta societate purtau manusi, atat vara cat si iarna? Vara bineinteles sa se protejeze de soare pentru ca pe vremea aceea nu exista SPF, dar cu toate astea ele erau mult mai constiente de factorii nocivi decat suntem noi, stiau sa se protejeze de intepaturile insectelor, dar si de alte “pericole” ce se puteau intampla (zgarieturi, taieturi). Ei bine in sezonul rece cu atat mai mult, frigul este si el foarte periculos pentru aspectul pielii, daca nu ne protejam si hidratam corespunzator pielea imbastraneste mult mai repede, de aceea recomand sa folositi cold cream de mai multe ori pe zi.

Mainile sunt ca un act de identitate pentru noi femeile, sa stiti ca varsta acolo se vede, in general atat mainile cat si gatul sunt neglijate in ritualurile de frumusete.

Eu acord o atentie sporita mainilor, folosesc deasemenea si un gomaj special, ulei dar si crema foarte hidratanta Avene cold cream de exemplu este in permanenta cu mine in geanta pentru ca este micuta de 40 ml nu ocupa prea mult loc. O alta varianta mai concentarta tot de la Avene este Avène Cold Cream care regenereaza pielea degradata, oferă o senzație de răcoare ce redă ușurință mâinilor, înmoaie și catifelează pielea, imi place ca se absoarbe foarte repede si imi pot relua repede treburile, pentru ca nu lasa aceea pelicula grasa.

Iar o data pe saptamana folosesc manusi de hidratare, daca dati search pe site-ul celor de la Notino “manusi” gasiti trei variante sub 20 lei.

Pana data viitoare nu uitati sa aveti grija de mainile voastre XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *