Ingrijirea tenului pe timpul noptii

De ce crezi ca peste tot auzi: “trebuie sa dormi minim 8 ore pe noapte” crezi ca e doar un marketing, crezi ca e ceva spus la intamplare, ei bine nu, in primul rand somnul ajuta la un randament maxim a doua zi, somnul ajuta sa fii binedispus a doua zi si da somnul ajuta intreg organismul sa functioneze mai bine, incepand cu ten pana la ultimul fir de par.

Daca nu faci asta deja, incearca macar o saptamana si vei vedea diferenta: tenul tau va arata mult mai bine, chiar daca folosesti exact aceleasi produse de ingrijire ca si pana atunci.

Daca nu mai ai 20 ani si nu te mai bazezi pe tineretea ta vesnica, trebuie sa incep cu inceputul: somnul, alimentatia si produsele de ingrijire.

Ca si ingrediente obligatorii in rutina recomand: retinol, vitamina c si acidul hialuronic.

Serul cu acid hialuronic lasa pielea neteda si catifelata, minimizeaza porii, rafineaza aspectul pielii, aducandu-i un aport de luminozitate si stralucire.

Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate este unul dintre cele mai cunoscute seruri tratamente pentru seara, un concentrat de acid hialuronic ce are ca scop sa calmeze tenul iritat si sa ii ofere o hidratare intensa de 24 ore.

Tenul nostru nu știe să citeasca. Nu stie daca tu ai pus pe el crema de zi sau de noapte. In schimb, cei care le-au creat le-au gandit bine, le-au gandit diferit, pentru ca tenul are nevoi diferite ziua fata de cele de noapte.

Produsele de skin care destinate ritualului de seara sunt mult mai concentrate, au o consistenta mai bogata, ce se absoarbe mai lent in piele, asigurand o hidratare maxima a tenului, ea stimuleaza direct refacerea cutanata.

Ingredientele difera destul de mult de la crema de zi la cea de noapte. În timp ce rolul principal al unui produs de zi este să protejeze, cel de noapte vine să repare. Nu merg folosite invers și nici înlocuite unul cu celălalt.

Concluzia? Pe principiul iarna nu-i ca vara, nici ziua nu-i ca noaptea. Nu te ajută cu nimic să folosești crema de noapte ziua sau invers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *