Hidratare generala

De multe ori ni se intampla sa omitem anumite aspecte, cum ar fi: hidratarea gatului, hidratarea decolteului, scalpului, dar si al incheieturilor, urechilor si buzelor. Astazi vreau sa vorbesc despre ingrijirea si hidratarea buzelor, pentru ca ele sufera atat in sezonul rece cand se usuca, crapa efectiv, dar si in sezonul cald pentru ca nu le protejam si ele la fel ca intreg corpul trebuiesc ferite de razele puternice ale soarelui.

Balsamul de buze este cel mai simplu si ieftin mod prin care ne putem arata interesul pentru buzele noastre. El ar trebui sa fie nelipsit din geanta noastra, oriunde si oricand am calatori, eu am cate unul in fiecare geanta, plus unul in masina.

Uriage Xémose Moisturizing Lipstick este un balsam calmant de buze, ce nu contine parfum, este fara protectie solara si il folosesc ori de cate ori simt nevoia, sa fiu mai explicita il folosesc cam din ora in ora. Pentru ca nu este cu SPF il folosesc mai mult sub rujul pe care il port sau sub lipstick.

Din punctul meu de vedere vara trebuie sa alocam mult mai mult timp pentru ingrijirea corului nostru, al parului si al buzelor, implicit trebuie sa folosiim mai multe produse.

Scrabul este nelipsit si vara atata pe corp cat si pe buze, recomand ca exfolierea buzelor sa se faca cu un produs mai putin abraziv decat cel pe care il folosim pentru corp, sunt o multime de produse destinate exfolierii, dar cu siguranta vom vorbi despre asta intr-un articol viitor, in caz ca va doriti.

Din pacate cei de la Uriage nu au varianta cu SPF pentru balsamul de buze, dar vreau sa va prezint o alternativa geniala, este primul produs pe care l-am incercat cu SPF pentru buze, iar de atunci am ramas fidela brandului Blistex Ultra SPF 50+ ingrijeste si hidrateaza intens buzele, contine vitaminele C si E si imi place ca nu lasa buzele lipicioase.

Sunt curioasa daca voi folositi protectie pentru buze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *