Importanta masajului facial

Nu este nevoie sa va spun ca imbatranim, iar odata cu trecerea anilor colagenul din piele scade, pielea se lasa si apar ridurile, bineinteles ca sunt n moduri prin care putem incetini acest proces.

Primul si cel mai important este alimentatia, un regim echilibrat face minuni, atat ca tine doctorul departe dar tine si doctorul estetician mai mult timp departe, din pacate nu doar alimentatia este importanta, despre creme, seruri am tot vorbit, dar astazi vorbim despre un subiect atat de important pe care 99% din oameni il neglijeaza.

Acesta este masajul facial facut acasa cu ajutorul a doua accesorii: piatra gua sha si face roller sincera sa fiu aveam aceste doua accesorii de cel putin 3 ani in casa, de dinainte ca ele sa fie la moda ca sa zic asa, dar nu le-am folosit pana acum 6 luni, pentru ca da e un efort in plus, un timp pe care trebuie sa il aloci, pe langa rutina completa de curatare hidratare, trebuie sa folosesti aceste doua accesorii 5 minute dimineata si 5 minute seara zilnic, daca vrei sa vezi schimbari.

Modul de folosire este unul foarte simplu, gasiti foarte multe video-uri pe youtube dar si la mine pe instagram, dupa aplicarea serului sau cremei masajul se porneste de sus in jos, tinand cu cealalta mana de partea pe care se lucreaza.

Pare super cliseic atunci cand auzi ca masajul cu o piatra de jad poate sa iti fac un lifting pe care in mod normal ai fi platit cateva mii de euro, doar ca diferenta o face timpul si implicarea ta, spre deosebire de alte tratamente si interventii care poate dureaza 10 minute sau o ora, la masajul facial trebuie sa te implici, nu este suficient sa faci azi si maine si dupa sa nu mai faci o saptamana. Masajul este practic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *