Cum sa alegem parfumul potrivit in functie de anotimp

“Parfumul este arta care face ca memoria să vorbească!” pornind de la acest citat, vreau sa va spun ca memoria olfactiva este mult mai puternica decat memoria vizuala, de exemplu persoana cu care te vei intalni isi va aminti mereu parfumul tau sau cum l-ai facut sa se simta in acel moment, nu o sa isi aminteasca ce i-ai zis, sau cu ce ai fost imbracat, ci o sa retina sentimentul pe care l-a avut in preajma ta, asa ca alege-ti cu grija parfumul pe care il porti, locul unde il porti si mai ales anotimpul in care il porti.

Incepe anotimpul cald asa ca va propun sa purtati mai mult parfumuri fresh sau parfumuri florale, parfumuri mai light, pentru ca ele sunt mai usor de suportat pentru cei din jur, cu cat temperatura este mai ridicata cu atat parfumul se intensifica, de aceea peste tot auziti de parfumuri de vara si parfumuri de iarna.

Eu personal nu am o problema cu parfumurile puternici purtate vara, doar ca din pacate multi oameni sunt sensibili si oricat am vrea noi sa ne simtim bine trebuie sa avem grija si de cei din jur, pentru a nu ii pune intr-un discomfort.

Jean Paul Gaultier Scandal este un parfum dulce, cu subtonuri florale, este ideal pentru seara si ocazii speciale, este genul de parfum care creeaza amintiri, asa cum spuneam mai sus, parfumul pe care il porti si te faci remarcata instant.

Tocmai ce l-am postat pe instagram si se pare ca are multi multi fani si nu doar pentru designul acestei sticlute, care este cu adevarat special si unic, doua picioare feminine super sexy pe post de capac.

Desi este un parfum floral si dulce si ati spune ca e prea puternic pentru vara, nota de varf care este gardenia il face sa fie purtat chiar si in seznul cald.

Sunt curioasa care este parfumul tau preferat de vara.

XOXOX Sensy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *