Aromaterapie si beneficiile ei

Uneori ne simtim stresati sau pur si simplu nu avem chef de nimic, mai ales in aceasta perioada cand toate sunt inchise, limitarea la socializare este destul de mare cel putin fizic, iar stresul este destul de frecvent in vietile noastre.

Vreau sa va prezint cele trei lucruri prin care eu ma bine dispun intr-o astfel de zi: primul lucru este parfumul, aromaterapia ce este si de ce este ea buna in viata noastrea?

1. Schimbi atmosfera din casă

După cum simți și ai nevoie, o cameră se poate „încălzi” sau „răci” cu ajutorul parfumului din incapere, fara sa iti dai seama acesta actioneaza pentru starea ta de bine.

2. Stările de depresie, anxietate, teamă

Și uneori chiar fobiile pot fi ameliorate cu ajutorul parfumului din incapere. Inhalarea poate promova un somn linistit, poate calma și relaxa. Unele arome pot ameliora compulsiile şi furtunile de temeri şi gânduri obsesive.

3. Meditație

Parfumurile sunt ancore extraordinare de folosit în meditație sau doar pentru o stare de prezență conștientă. Au capacitatea de a calma mintea și de a te scoate din modul de funcționare implicit, te ajută să trăiești în prezent.

Acestea sunt doar cateva motive pentru a iti arata beneficiile aromaterapiei, de-a lungul anilor am incercat multe variante: de la betisoare sau conuri parfumate, la uleiuri esentiale, odorizante ce se baga in priza, iar de curand am descoperit aceste lampi catalitice, conceptul se numeste hygge Este de fapt un concept danez ce promovează sentimentul de a fi comod și mulțumit, acesta fiind și o modalitate de a ne face viața mai frumoasă.

Ashleigh & Burwood London Dreamcatcher lampa catalitica are si un design minimalist si se asorteaza cu elementele din camera.  Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise.

Cum se utilizează:
În pachet nu este inclusă rezerva pentru lampa catalitică. Se utilizează
conform instrucțiunilor incluse. Se înlătură de pe lampă capacul decorativ și cel de stingere și, folosind pâlnia, se toarnă esența de parfum până la 2/3 din recipientul lămpii. Se plasează înapoi fitilul cu pietricică și se închide capacul de stingere.După aproximativ 20 de minute, când mirosul se ridică peste fitil până la piatră, se ia o brichetă și se aprinde piatra. Se lasă flacăra să ardă timp de 3-5 minute și apoi se stinge, iar piatra se acoperă cu capacul decorativ. Astfel începe procesul catalitic și lampa începe să radieze parfum. Când parfumul atinge intensitatea dorită, se înlocuiește capacul decorativ cu cel de stingere. Astfel se încheie reacția catalitică.

Rezerva lichida pentru lampa o gasiti tot pe site-ul Notino, bineinteles ca puteti alege aroma voastra preferata, de ce am ales acesta lampa si nu clsicele betisoare este pentru faptul ca parfumul este mult mai natural, el nu doar parfumeaza incaperea ci si dezinfecteaza aerul, iar parfumul ramane pentru 6-8 in incapere.

Al doilea element care ma bine dispune este apa, apoi cantecul pasarilor, pentru cele doua apelez la video-urile de relaxare de pe youtube, in caz ca nu am posibilitatea sa merg in natura.

Sper ca v-au ajutat informatiile de astazi, va pup si va doresc un weekend
minunat.

XOXO Sensy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *