Ce cumperi atunci cand nu ai idei de cadouri de sarbatori?

Sunt curioasa ce cadouri cumparati de sarbatori atunci cand pur si simplu nu aveti idei?!

Eu de cele mai multe ori aleg sa daruiesc parfumuri, stiu sigur ca nu am cum sa gresesc cu ele, tuturor ne plac parfumurile si niciodata nu sunt prea multe, nu-i asa?

In fiecare zi pe instagram pe story, va propun diferte cadouri pe care le puteti face in aceasata perioada.

Anul acesta de sarbatori am ales cateva parfumuri pentru cadourile de Craciun pe care sa le ofer prietenelor mele cele mai bune, pentru fiecare dintre ele, m-am gandit la arome diferite.

Pentru prietena mea activa si mereu ocupata am ales Hermès Eau des Merveilles Bleue este un parfum fresh cu tonuri marine, tonuri lemnoase, dar si patchouli, este un parfum ce il poti purta zi de zi. 

Pentru prietena mea romantica aleg de fiecare data Lancôme La Vie Est Belle  este parfumul ei preferat si stiu sigur ca nu dau gresi cu el, oricat de multe ar avea, le consuma foarte repede.

Pentru prietena mea (business woman) am ales Versace Crystal Noir, mi se pare ca este un parfum ce contureaza o personalitate puternica, asa cum ea o are.

Iar pentru prietena mea serioasa si mereu sigura pe ea am ales un parfum tare, lemnos si foarte pregnant Montale Black Aoud mi se pare ca o defineste foarte bine.

Daca nu iti cunosti prietenii atat de bine cum ii cunosc eu, poti alege un parfum fresh, de purtat zi de zi, un brand cunoscut si cu o sticluta care sa arate foarte bine, iti spun sigur ca nu ai cum sa dai gres.

Iar pentru mama am ales Chanel Coco, clasic si foarte elegant, un parfum ce arata puterea, senzualitatea si eleganta, mi se pare ca este perfect pentru mama, care este si va fi cea mai importanta pentru mine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *