Hidratare si SPF

Pe paginile mele de socialzare dar si aici pe blog, vorbesc zilnic despre hidratare si spf, cat de importante sunt pentru corpul nostru.

O bună hidratare este esenţială pentru sănătate deoarece fiecare celulă din corp are nevoie de apă, hidratarea fiind vitală pentru funcţiile de bază ale organismului precum reglarea temperaturii corpului, tensiunii arteriale, buna funcţionare a celulei nervoase, realizarii digestiei. Hidratarea adecvată este extrem de importantă pentru buna funcţionare a creierului. Când suntem bine hidrataţi, neuronii sunt alimentaţi cu nutrienţi şi sânge oxigenat, iar creierul funcţionează în parametri normali.

Folosirea unui produs cu SPF zilnic este cel mai important pas în procesul de prevenţie. În sezonul rece, poţi aplica o cremă cu SPF 30 iar în sezonul cald, alege una cu SPF 50 pentru o protecţie optimă.

Chiar dacă tenul tău arată bine şi crezi că protecţia solară este doar un moft, peste câţiva ani  s-ar putea să regreţi. „De multe ori, nu acordăm suficientă importanţă protecţiei solare pentru că efectele factorilor de mediu nu se văd pe moment. O piele tânără se bronzează frumos şi nu se sensibilizează, deoarece ea încă produce suficient colagen şi elastină pentru a se reface rapid. Dar razele UVA pătrund în profunzime şi distrug fibrele de colagen. Deşi efectele nu se văd pe moment, după vârsta de 30 de ani pot apărea pete, pielea se ridează mai repede şi are un aspect mai tern. De aceea, protecţia zilnică a tenului este necesară începând de la vârsta de 18 – 20 de ani.

Aşadar, protecţia solară este extrem de importantă, aproximativ 80% dintre semnele îmbătrânirii sunt cauzate de razele ultraviolete. Şi fiindcă prevenţia este arma secretă, pe lângă SPF poţi utiliza şi cosmetice cu efect anti-ageing. Iată cum poţi afla dacă este momentul să foloseşti o cremă antirid: „Relaxează muşchii feţei, fără să zâmbeşti, fără să schiţezi nicio mimică. Dacă liniile fine persistă şi în aceste condiţii, înseamnă că în acest loc pielea a început să-şi piardă din elasticitate. Şi gata, ai aflat dacă este momentul să introduci crema antirid în rutina zilnică de îngrijire. Iar ca regulă generală, începând cu vârsta de 25 de ani poţi folosi produse antirid, îndeosebi în anotimpul rece.

Dacă te-am convins că protecţia solară zilnică este secretul unui ten frumos şi tânăr, îţi Noreva sunt produse dermato cosmetice frantuzesti pe care le poti gasi in magazinele de specialitate si in farmacii.
Cel mai mult imi place ca produsele nu contine parfum sau parabeni este o protectie eficienta impotriva radiatiilor UV, prevenirea efectelor daunatoare ale expunerii pielii, reduce si previne petele pigmentare datorita combinatiei inovatoare patentata de ingrediente Sophora Alpha si Centaureidine, care au un efect direct asupra productiei de melanina. Un alt factor important este ca pevine imbatranirea pielii, iar textura sa este subtire si se raspandeste usor si nu lasa pe piele niciun reziduu alb.

Mod de utilizare:
Aplicati uniform cu 15 minute inaintea oricarei expuneri, reinnoiti frecvent aplicarea. In cazul expunerilor prelungite si dupa fiecare baie sau activitate sportiva. Evitati contactul cu ochii. Formulat de catre dermatologi.

Pentru a afla mai multe detalii puteti intra pe site-ul lor oficial www.noreva.com iar pentru un pret orientativ intrati aici

informatii de baza preluate de la Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *