Experienta hainelor din matase naturala

Trebuie macar o data in viata sa experimentati senzatia pe care o ofera purtarea hainelor din materiale naturale, in special din matase naturala. Matasea are super proprietati cand vine vorba de tinut cald sau tinut racoare. Este un material foarte potrivit atat pentru iarna cat și pentru vara. Matasea poate prelua umiditate pana la maxim 40% din greutatea sa, fara sa o simti ca este uda sau fara sa-si piarda calitatile izolatoare. Matasea nu se sifoneaza.

Este foarte buna pentru persoanele cu diverse alergii. Structura și proprietatile tesaturilor din matase nu permit fixarea si dezvoltarea acarienilor. Matasea naturala fiind o fibra de proteina (fibroina) este apropiata compozitiei pielii noastre. Datorita acestui lucru, tesaturile din matase sunt suportate foarte bine pe piele in general si in special de persoanele cu alergii, eczeme sau neurodermite.

Cred că mai toată lumea știe că mătasea este fibra produsă de larvele unor fluturi (de diferite specii), larve numite popular viermi de mătase. Totul a pornit de la chinezi, ei au fost primii, acum aproximativ 4500 de ani. Acești viermi de mătase se hrănesc cu frunze de dud. Viermii de matase sunt relativ ușor de crescut, astfel încât mătasea produsă de ei este disponibilă în cantități mari. Cei mai mari producători sunt China, Japonia, India și Brazilia. Cândva, România a fost pe locul 6 în lume la producția de mătase. Mai facem și acum mătase (sau borangic, cum se mai spune la noi), la Stoenești, judetul Vâlcea.

Motzo Arush este un brand ce foloseste doar matase naturala de cea mai buna calitate, imprimeurile lor sunt cu adevarat deosebite, designerii te pot indruma spre alegerea unui model care sa ti se potriveasca perfect atat cu personalitatea ta, dar si corpul tau. Deasemenea la Motzo Arush gasesti si stilisti acreditati ce te pot ajuta sa combini piesele intre ele inteligent.

Ce este foarte interesant, ca ei folosesc doar matase naturala printata cu animal patternuri unice, fiecare piesa este atent croita si cuprinde un minim de 40 ore pentru a fi realizata. Serviciul “comanda pe masura mea” sau made to measure ofera posibilitatea crearii hainelor pe masurile clientei, imbracand perfect corpul, spre deosebire de masurile standard. Astfel se pot pune in valoare caracteristicile proprii ale clientei. Completarea masurilor este usoara, imaginile descriptive te ajuta sa iti iei corect masurile.

Se poate realiza orice model cu orice print sau se pot mixa printurile, astfel incat piesele vor fi unice.

Descoperiti sacoul si restul pieselor din outfit pe site-ul celor de la Motzo Arush, iar daca doriti sa va achizitionati ceva nu uitati sa folositi codul sensy30 pentru o reducere de 30%.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *