Impactul genelor false in makeup

Daca vorbim de make-up profesional, poze, shooting-uri etc, vorbim de gene cat mai lungi, curbate si perfecte, daca vrem sa punem un make-up frumos la ochi in evidenta avem nevoie cu siguranta de gene false

Clar imi dati dreptate daca macar o data ati avut gene false, pot sa zic ca ele creeaza dependenta, o data ce ti-ai pus vrei mereu, de parca ar lipsi ceva.

Si eu sunt o mare iubitoare de gene false multi ani mi-am aplicat gene fir cu fir luna de luna, doar ca atunci cand ai shooting-uri, sau ai un ten mai sensibil este mai complicat sa te demachiezi cu ele, asa ca prefer mai nou sa le aplic pe cele banda, de unica folosinta sa le spunem asa, genele pe care le poti aplica oricand ai nevoie, sau daca pur si simplu vrei sa ai un look mai frumos, pentru ca le poti da jos la fel de simplu pe cat le-ai pus.

Ardell Wispies este un brand de gene false foarte accesibil, indeseste si completeaza genele lipsa, mareste optic si confera profunzime privirii, iar cel mai important atuu este ca sunt foarte naturale, forma lor imita foarte bine genele naturale.

Este foarte important sa stit ca nu sunt chiar de unica folosinta, se pot reaplica, atunci cand te demachiezi le dai jos, le speli si le poti refolosi pana la 5-6 ori, deci sincer mi se pare ca este o afacere foarte buna.

Sunt de doua tipuri: banda si smocuri Ardell Double Up pentru un aspect si mai natural, doar ca sunt mai greu de aplicat, as spune ca sunt pentru “profesionisti” ce este interesant la acestea smocuri, ca poti alege cate sa pui si exact unde vrei sa le pui.

Pentru aceasta procedura mai ai nevoie si de un lipici bun de gene, exista mai multe variante dintre care poti alege, doar ca trebuie sa stii ca dupa ce ai aplicat o cantitate nici prea mare nici prea mica de lipici trebuie sa astepti circa un minut pana sa le poti aplica, astfel risti sa nu se lipeasca bine.

 

Comments

  1. Nicoleta Popa

    Foarte interesant articolul, te urmaresc de ceva timp și pot spune că nu ma plictisesc deloc urmărindu-te. Postezi foarte diversificate ceea ce îmi place mult ! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *