Noutati in materie de makeup

Revolution este prima mea recomandare in materie de makeup, pentru oricine este la inceput de drum in aceasta industrie a frumosului. Produsele sunt foarte accesibile la pret iar calitatea lor este una foarte buna.

O noua colectie XX by Revolution este acum disponibila pe site-ul Notino. Colectia cuprinde orice ti-ai putea dori pentru a realiza un makeup de revista. 

XX by Revolution CRYSTALXX este paleta care mi-a atras prima oara atentia, in primul rand este un produs vegan, are o pigmentare intensa iar culorile alese sunt perfect atat pentru a realiza un makeup de zi cat si unul de seara, nuante sunt cu sclipici si sunt foarte rezistente.

O alta recomandare este XX by Revolution COMPLEXXION PALETTE care contine 3 farduri perfecte pentru a contura fata, primul este special pentr a oferi conturul dorit si a scoate in evidenta trasaturile fetei, fardul al doilea poate fi folosit cu usurinta si la ochi, dar si pentru a scoate in evidenta pometii printr-un sidef subtil si foarte elegant, iar cel de-al treilea fard este un iluminator foarte pigmentat pe care mie imi place sa-l folsesc pentru a lumina coltul ochiului interior, pentru a crea lumina deasupra buzei superioare, astfel incat ea sa para mai mare, acestea sunt doar cateva trucuri pentru un makeup ca la Hollywood.

 

Pe langa faptul ca produsele XX by Revolution sunt produse vegane, cu o pigmentare intensa, texturi pudrate si foarte fine, ambalajele lor sunt foarte elegante si stilate, arata foarte bine atunci cand le scoti din poseta, sau pur si simplu le poti aranja pe masuta de makeup, pentru ca vor oferi un aer foarte stilat si luxos.

XX by Revolution SECOND SKIN COMPLEXXION este o baza de machiaj pentru netezirea pielii si inchiderea porilor, este de asemenea un produs vegan, vine in aceasta cutiuta eleganta si este perfecta sa o aplicati sub fondul de ten, ea ajuta la uniformizarea tenului, umplerea porilor, matifierea tenului, iar astfel fondul de ten devine mult mai rezistent pe parcursul zilei, tenul nu mai elimina atat de mult sebum, iar fata este mult mai catifelata.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *