Cadoul perfect de Valentine’s Day

De cativa ani Valentine’s Day este o sarbatoare foarte importanta in special pentru femei, ele asteapta sa fie surprinse de cele mai deosebite si inovatoare cadouri din partea iubitilor, asa ca ei trebuie sa se straduiasca mai mult in gasirea cadoului ideal. Iar acest articol vine in ajutarea barbatiilor pentru alegerea perfecta a cadoului pentru ea

Imi place sa sarbatoresc Valentine’s day desi noi avem si Dragobetele, dar este mai bine sa primesti doua cadouri decat unul singur, nu-i asa? 

Propun parfumul pentru aceasta zi speciala, pentru ca orice femeie isi doreste sa primeasca macar ceva de la Tiffany,  suntem indragostite de acest Brand si datorita filmului Breakfast at Tiffany’s unde scriitorul Truman Capote il numea „singurul loc din lume in care nimic rau nu se poate intampla“, Marilyn Monroe i-a dedicat doua melodii, iar cutiile sale intr-o nuanta unica de turquoise continua sa alimenteze, de 176 de ani incoace, vise, dorinte si iubiri de legenda.

Parfumul m-a cucerit din prima clipa, cu aroma lui fresh si dulciaga, este un parfum elegant, care emana feminitate absoluta.

Tiffany & Co. este o apa de parfum intensa, o versiune mai bogata si mai profunda a parfumului semnatura. Aceasta noua interpretare reflecta fatete ale compozitiei originale cu o profunzime de Iris, impreuna cu note de chihlimbar si vanilie. 

Tiffany Apa de Parfum Intense semneaza cadoul oferit cu orice ocazie, prezentat intr-un flacon de sticla fatetat, este inspirat din cele mai iconice bucati de diamant ale casei. Noua creatie, iluminata de o nuanta mai profunda a iconicului Tiffany Blue® este imbratisat de un accent stralucitor de argint pe gulerul gravat cu logo Tiffany & Co.

O alta surpriza pe care o poti face, este gravura pe parfum, puteti scrie orice mesaj frumos pe care vreti sa-l dedicati persoanei iubite, pentru doar 28 lei, o veti surprinde frumos, cu numele ei scris pe sticluta de parfum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *