Cea mai rapida metoda de hidratare a tenului

Am facut cunostinta cu brandul CeraVe in urma cu trei ani, eram la un shooting foto iar makeup artistul m-a demachiat cu apa micelara CeraVe iar dupa m-a dat cu CeraVe Moisturizers ca si primer inainte sa-mi aplice fondul de ten, am intrebat ce brand este pentru ca nu mai auzisem despre el si mi-a spus ca produsele lor sunt foarte bune, non-comedogenice, adica sunt perfecte pentru tenul sensibil asa cum il am eu. Imediat mi-am dat seama de acest produs ca este bun, dupa felul in care se aseaza si rezista makeup-ul.

Am cautat foarte mult timp o crema hidratanta buna si cand zic buna, ma refer sa hidrateze “vazand cu ochii”, cam asta face aceasta crema de la CeraVe.

Eu am tenul mixt gras, dar pentru ca este expus multor presiuni si factori nocivi, pentru ca am acnee si folosesc produse acide, retinol, peelinguri, acizi tenul se deshidrateaza foarte repede, iar aceasta crema este singura care ma ajuta intr-un timp atat de scurt, nu este grasa ceea ce pentru mine conteaza, contine 3 tipuri de ceramide esentiale care ajuta la refacerea și fortificarea barierei cutanate, acid hialuronic, niacinamide pentru calmarea pielii, ingediente hipoalergenice, iar formula ei este non-comedogenica adica nu astupa porii, plus de asta nu contine parfum.

O sa cititi pe prospect ca aceste creme sunt pentru tenul normal pana la cel foarte uscat, dar v-am spus foarte bine functioneaza si pe tenul meu mixt gras, in perioadele cand trebuie sa imi refac pielea si in sezonul rece.

Am tinut sa fac acest articol mai detaliat ca raspuns la toate mesajele in care ma rugati sa va recomand o crema hidratanta buna si ieftina, CeraVe este alegerea mea sper sa fie si a voastra. Ambalajul este unul mic de 52 ml si elegant, perfect pentru a o purta in geanta oriunde mergi.

Inca ceva interesant, crema vine si in varianta cu SPF 25, perfecta pentru a o purta si vara, inca nu am incercat-o, dar abia astept sa o fac, va tin la curent! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *