Gama Hydra24+ Payot

Payot este brandul de produse cosmetice apărut în anul 1920 la inițiativa Nadiei Payot, una dintre primele femei doctor din lume. O sută de ani mai târziu, brandul Payot este recunoscut la nivel internațional pentru inovația produselor și ingeniozitatea formulelor folosite în produsele sale. An după an experții Payot crează produse cosmetice pentru ca femeile din lumea întreagă să se poată bucura de o piele tânără, fermă și hidratată mai mult timp. Produsele Payot sunt acum disponibile și în magazinele Kendra!

 

NOU – Hidratare de urgență cu măștile pentru dimineață de la Payot

Măștile de tip șervețel reprezintă una dintre cele mai populare soluții de îngrijire a pielii în întreaga lume. Tot mai multe femei apelează la această soluție în primul rând pentru practicitatea ei. Astfel, Payot a lansat cinci tipuri de măști șervețel care prezintă și o noutate în domeniu – MĂȘTI PENTRU DIMINEAȚA!

De ce dimineața? Pentru dimineața este momentul în care tenul are nevoie de cel mai mare răsfăț. După ce s-a refăcut peste noapte, pielea este pregătită acum să absoarbă nutrienții necesari.

Măștile de dimineață Payot – Water Power,  Teens Dream, Hangover, Look Young și Winter Is Coming, oferă cinci soluții diferite de înfrumusețare pentru a hidrata, purifica, ilumina, hrăni sau întineri tenul în doar 15 minute.

Hangover, masca cu extract din fructe de goji, oferă un impuls de energie pentru ca pielea să își regăsească strălucirea naturală; Water Power, masca cu extract de bumbac, hidratează pielea pentru a îi reda confortul și starea de bine; Teens Dreams, masca cu extract de Arbore de Ceai, purifică pielea și închide porii; Winter is Coming, cu ulei de avocado, hrănește în profunzime pielea și o apără de agresiunile externe; Look Younger, cu extract de ceai verde, lasă pielea luminoasă și cu aspect mai tânăr.

Gama Hydra24+, mai mult decât hidratare

Hidratarea este cheia către starea de bine, iar pielea are nevoie să fie protejată. Hydra 24+ este gama de îngrijire a tenului deshidratat; hidratează în profunzime pielea, în timp ce îi protejează tinerețea și o apără de agresiunile externe. Elementul special al acestei game este „efectul de gheață” produs de textura, culoarea și parfumul produselor. Selecția meticuloasă a ingredientelor – extracte de smochină și pepene verde, extract de alge roșii, creatină și plasture H2O, oferă încrederea alegerii unor produse sigure si eficiente pentru nevoile tenului.

 

Blue Techni Liss, prima gamă antirid crono-activă

Timpul petrecut în fața telefonului mobil, a calculatorului sau a tabletei a crescut considerabil în ultima perioada. Iar lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice este unul dintre principalii factori care cauzează îmbătrânirea prematură a tenului. Blue Techni Liss este o gamă inovativă dezvoltată de Payot care luptă cu impactul dăunător al luminii albastre a ecranelor. Formula specială a produselor permite pielii să se regenereze cu ușurință, iar combinația a două tipuri de acid hialuronic  catifelează pielea și îi redă volumul.

Produsele Payot se gasesc în magazinele Kendra, dar și în Farmaciile Tei și Bebe Tei, Ameris Pharma, Pharma Life, Andreea Green Pharm, Deryyfarm Arad, Laropharm, Biolife Constanța sau Karim Pharm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *