Faimoasele balsamuri de buze PAW PAW

Hello, Gorgeous,

De curând, faimoasele balsamuri de buze de la Dr. PAW PAW s-au lansat şi în România. Cu vânzări record în UK şi multi-premiate, acestea sunt şi preferatele actriţei Emma Watson.

Chiar dacă de cele mai multe ori asociem balsamurile cu buzele crăpate şi cu sezonul rece, Dr. PAW PAW promite să îţi catifeleze buzele, să le hidrateze şi să le protejeze tot timpul anului. Încearcă-le chiar tu şi te vei convinge.

Povestea Dr. Paw Paw

Dr. PAW PAW e un brand britanic înfiinţat în 2013 de Johnny, un foarte cunoscut expert în PR şi Marketing în UK, şi soţia lui Pauline, care în trecut a lucrat pentru Wella. Cu o vastă experienţă în industria de beauty, cei doi şi-au dorit să creeze înainte de orice cosmetice care să îi ajute pe cei care le cumpără să se simtă mai bine. Viziunea lor a fost să lanseze balsamuri de buze, care să aibă un preţ accesibil şi să poată fi folosite de întreaga familie, de la bunici la nou-născuţi.

FORMULA INOVATOARE

Fruct de papaya (fructul minune, cu beneficii incredibile când vine vorba de hidratare şi tratarea rănilor), ulei de măsline şi suc de aloe vera. Sunt cele trei ingrediente cheie, care acţionează în sinergie pentru a hidrata, a calma şi a hrăni buzele şi pielea.

Încă de la lansarea balsamului original, formula a fost multi-premiată, mai ales că este îmbogăţită cu ingrediente vegane, cruelty-free.

Balsamurile în variantă colorată au fost o adevărată provocare. Deşi pornesc de la aceeaşi formulă de bază, a fost destul de dificil să se găsească o metodă prin care să existe destul de pigment. Era foarte important ca nuanţele balsamurilor de buze să fie puse în evidenţă de orice tip de piele, de la cea deschisă la culoare până la cea închisă.

PRODUSE

Balsamurile de buze Dr. PAW PAW mizează pe multifuncţionalitate şi pe performanţă. Sunt uşor de luat cu noi oriunde mergem, fie că le punem în geanta de birou sau în valiza de călătorie.

Publicul a fost de asemenea încântat de formulele versatile şi de ideea de a cumpăra un singur balsam şi de a-l folosi în mai multe scopuri.

Balsamul original poate fi folosit ca balsam de buze, dar este ideal şi pentru netezirea sprâncenelor, hidratarea cuticulelor, calmarea iritaţiilor pielii, şi chiar ca primer pentru machiajul ochilor.

Balsamurile colorate disponibile în 5 nuanţe pot fi folosite pe buze, pomeţi şi chiar pe pleoape.

2 in 1 scrub de buze cu zahăr şi balsam natural de buze se bucură de asemenea de un mare succes şi este cea mai simplă reţetă pentru a obţine buze hidratate şi catifelate. Primul pas este să le exfoliaţi delicat, iar al doilea este să le hidrataţi.

UNDE LE GĂSEŞTI

Balsamurile de buze Dr. Paw Paw sunt disponibile online pe www.drpawpaw.ro  sau în magazinele DM, Kendra si Mega Image Equilibrium.
 

PREŢURI

Balsam de buze multifuncţional 25 ml, 33 lei
Balsam de buze colorat 25 ml, 33 lei
 

Sampon&gel de dus multifunctional- pentru par si corp cu Papaya naturala. Gel de dus bogat si revigorant, recomandat pentru spalarea parului si corpului, ce contine Papaya naturala, Aloe Vera si ulei de nuca de cocos.

Dr Paw Paw – Sampon si Gel de dus. Pentru par, aplicati o cantitate suficienta in palma si samponati pana cand se creeaza spuma dorita. Clatiti bine pentru a lasa parul moale si usor de manevrat. Repetati daca este necesar. Pentru corp, aplicati direct pe piele sau pe buretele/lufa de baie si masati energic pe tot corpul. Clatiti.

Pentru toate tipurile de par si piele. Pret 53 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *