Cuartul roz si rolul lui de vindecare

Stiti de ce tratamentele faciale facute la salon sunt mult mai eficiente??? Nu este vorba doar de crema, crema folosita la salon o poti cumpara si tu acasa, cel mai important este ritualul, masajul acela facut o ora, cremele aplicate si incalzite corect intre degete, miscarile acelea de la barbie catre crestetul capului, intreg procesul de stimulare.

Orice crema pe care o aveti acasa, pe spatele ei scrie cum sa o aplicati, “aplicati crema cu masaj circular”, “luati o cantitate mica de crema si incalziti-o intre degete”, toate aceste sfaturi “basic” pe care de prea putine ori le citim sau aplicam.

Vreau sa va arat o alternativa a tratamentelor la salon, asta daca va intereseaza cum v-a arata tenul vostru peste ani si ani si bineinteles daca aveti rabdare de “masaj”. Pietrele naturale vii sunt cunoscute de secole ca vindecatoare, ele stimuleaza, preiau din caldura corpului si dau caldura la randul lor, microcirculatia fiind inbunatatita, iar pielea revitalizata.

Cuartul roz are un puternic rol in vindecarea emotionala si fizica, el regleaza si intareste activitatea inimii, echilibreaza activitatea organelor interne, reduce stresul si depresia, cu ajutorul masajului facial folosind rola de cuart roz puteti intarzia procesul de imbatranire si puteti preveni aparitia ridurilor, deasemenea folosind acest produs pielea se tonifica devenind elastica si catifelata prin sporirea nivelului intern de hidratare.

Rola se poate folosi atat pentru masajul facial cat si pentru cel corporal. Pentru masajul corporal (in special pentru zona coloanei vertebrale) se recomanda folosirea rolei mari, rola mica este ideala pentru zona din jurul ochilor sau a nasului.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Aplică serumul și/sau crema potrivită tenului tău, fără a o integra complet în piele. Pentru efecte mai accentuate, folosește produse care conțin acid hialuronic. Substanțele active din serumuri sunt impregnate mai bine și reținute mai mult de pielea tratată prin masaj.
  • Pentru a reduce inflamația și pungile de sub ochi, păstrează rola la rece înainte de a iniția terapia.
  •  Începe masajul facial de la baza feței, din punctul de mijloc-jos al bărbiei. Rulează instrumentul folosind piatra mare pe linia osului mandibular, în exterior, până la baza urechilor.
  • Continuă acțiunea urcând treptat pe restul feței, până ajungi cu mișcarea de rulare la baza pomeților. Progresează cu instrumentul de masaj din proximitatea liniei nasului, înaintând spre pomeți, până la marginea urechii.
  • Repetă aceleași mișcări pe cealaltă parte a feței  
  • Pentru zona ochilor, folosește piatra mică de la capătul opus. Pornește de la pleoapa inferioară înspre tâmplă până la linia părului
  • Din punctul superior al zonei nasului, rulează rola în linie dreaptă pe axa  sprâncenelor. Continuă mișcarea spre frunte, până la linia părului, în miscări liniare.

Produsul este realizat din materiale naturale, culoarea si dimensiunile pot varia usor.

Rola am luat-o de pe site-ul Beatrix Color si costa 130 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *