Nu lăsa durerile musculare sau articulare să te scoată din ritm

Mergi constant la sală sau practici un sport de performanță? Atunci cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu dureri musculare. Fie că au fost cauzate de febră musculară, accidentări ușoare, lipsa încălzirii înainte de exerciții sau încălzirea neefectuată corect, tot ce îți amintești acum este cât de tare ți-ai dorit în acele momente să scapi rapid de durere și disconfort.

Fiterman Pharma îți prezintă două soluții rapide împotriva durerilor musculare și articulare: Fleximobil® ICE și Fleximobil® HOT.

  • Efect local de încălzire cu Fleximobil® HOT

De ce să alegi o soluție cu efect de încălzire? Căldura determină vasodilatație, ce duce la sporirea afluxului de sânge, relaxarea musculaturii și implicit calmarea durerii.

Fleximobil® HOT este un produs topic care, prin producerea unui efect intens de încălzire la nivelul zonei afectate, destinde musculatura încordată și contractată și calmează durerea musculară și articulară. Datorită compoziției unice pe bază de salicilat de metil, camfor, vanilil butir eter, arnică și gheara diavolui, Fleximobil® HOT acționează rapid, cu efect pe termen lung, fără a avea efect iritant la locul aplicării.

  • Îngheață durerea cu Fleximobil® ICE

De ce să alegi o soluție cu efect de răcire? Recele oprește conductibilitatea nervoasă și astfel reduce procesele inflamatorii și scade circulația sangvină.

Fleximobil® ICE este recomandat în ameliorarea durerilor musculare și articulare și reducerea inflamației din entorse, luxații sau alte traumatisme minore, febră musculară sau episoade acute ale afecțiunilor reumatice. Produsul are un efect local de răcire asemănător cu cel al gheții, însă mult mai intens și de lungă durată. Datorită compoziției unice pe bază de ulei de mentă, mentol, arnică și gheara diavolui, Fleximobil® ICE acționează rapid, fără a avea efect iritant la locul aplicării.

Fleximobil HOT și ICE reprezintă o alternativă optimă la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locală a durerilor.

Mai multe informații despre produsele Fiterman Pharma găsiți pe site-urile:

www.fitermanpharma.ro
www.fleximobil.ro 
www.facebook.com/LaboratoareleFiterman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *