BOSS BOTTLED INFINITE: EXPRESS YOUR INNER SELF

Pe site-ul SEPHORA – CLICK HERE folosind codul #sensy50 veti beneficia de un voucher de 50 RON la fiecare parfum Boss de minim 50 ml achizitionat.

 

Ce înseamnă “sa fii bărbat” în 2019? În lumea de azi, codurile de gen stereotip sunt în mod constant contestate. Adevărul este că nu mai există o definiție singulară a masculinității.

Pentru barbatul de astăzi, este vorba despre obținerea succesului și a realizării de sine prin carieră, familie și prieteni. Fiind partener, tată, prieten, coleg. Navigând în aceste roluri diferite,barbatul de astăzi caută echilibru, autenticitate și legătura cu starea sa naturală. Inspirat de această dorință de echilibru, BOSS Parfums introduce o nouă semnătură Eau de Parfum: BOSS BOTTLED Infinite.

Reprezentând valorile BOSS BOTTLED de integritate și autenticitate, ambasadorul global al parfumurilor, Chris Hemsworth, își reia rolul, pe măsură ce întruchipează o nouă fațetă a barbatului de astăzi.

 Mi-a plăcut să lucrez la noua campanie BOSS Bottled Infinite. Există un accent puternic pe îndepărtarea de haosul vieții urbane și pe reconectarea cu natura, care este întotdeauna un scop constant în viața mea! Sunt foarte recunoscător tuturor celor de la BOSS și directorului pentru această aventură creativă și sper că toată lumea se bucură de ea la fel de mult ca mine. “- Chris Hemsworth

 

BOSS BOTTLED INFINITE NOUA CAMPANIE

Chris Hemsworth este vedeta campaniei BOSS BOTTLED Infinite, filmat de Karim Huu Do, si fotografii de campanie realizate de Matthew Brookes. Filmul îl arată  pleacand din oraș pentru a se reconecta cu natura, îndreptându-se către oportunități infinite. Trecând din lumea urbană pentru a fi la un loc cu împrejurimile sale, își explorează pasiunile – de sine și de cei dragi. Valurile se prăbușesc în timp ce traversează nisipul desculț. El se simte conectat și împlinit, conștient de gama infinită de posibilități de viitor.

 

GAMA BOSS BOTTLED

Creat de maestrul parfumier Annick Menardo, gama de parfumuri BOSS BOTTLED permite barbatului de azi sa aleaga parfumul care reflecta nevoile sale. Permițându-i să fie cea mai bună versiune a lui însuși, indiferent ce face și oriunde se găsește.

Un parfum increzator și sofisticat. BOSS BOTTLED reflectă integritatea și căldura barbatului de astăzi. El arată lumii cine este: un om care acționează în conformitate cu setul său de valori – în fiecare oră din fiecare zi.

Cu toate acestea, în lumea din ce în ce mai rapidă, barbatul de astăzi aprecieaza, de asemenea, importanța valorificarii timpului pentru sine. El caută momente de reînnoire și reîmprospătare, alegând să poarte BOSS BOTTLED Tonic atunci când o face.  Inspirat de aceste experiențe, el continuă cu o perspectivă nouă în drum spre succes și fericire.

Simbolizând barbatul de azi si  nevoia de a se reconecta cu el insusi, BOSS BOTTLED Infinite este răcoritor, dar adânc, încurajându-l  sa isi faca timp pentru pasiunile sale și creand amintiri memorabile.

 

BOSS BOTTLED INFINITE NOUL PARFUM

Parfumul se deschide cu o notă revigorantă  de mandarine și măr, amestecată cu o aromă de scorțișoară și salvie. Acordurile calde, aromatice de patchouli, rozmarin și lavandă se reunesc in inima parfumului. Lemnul de măsline bogat, combinat cu lemn de santal, creează o notă de bază netedă și adâncă, care se desfășoară armonios pe piele.

BOSS BOTTLED Infinite este primul parfum  care utilizează „ tehnologia diamant”, ceea ce face ca notele de varf și inima să reziste mai mult pe piele și ajută la menținerea semnăturii parfumului inițial.

Designul flaconului BOSS BOTTLED Infinite încorporează carisma și încrederea persoanei care îl poartă. Conceput într-o nuanță albastră de ocean, este finisat cu un capac sofisticat de metal întunecat; nuanțe naturale care îi reamintesc să se conecteze cu el și cu împrejurimile sale.

 

BOSS BOTTLED Infinite Eau de Parfum  este disponibil in urmatoarele gramaje : 50ml, 100ml and 200ml

 

Facebook: www.facebook.com/hugoboss

Instagram: www.instagram.com/boss

YouTube: www.youtube.com/hugobosstv

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *