Noile parfumuri semnate COACH

COACH FLORAL

O noua aroma feminina, florala inspirata de semnatura Tea Rose

AROMA

Aroma feminina se deschide cu un strop de Inima Citrica si o atingere efervescenta de Piper Roz impreuna cu radiantul Sorbet de Ananas. Inima dezvaluie un buchet de flori parfumate – Tea Rose, Iasomie de Sambac si Gardenia – inainte de a se invalui in elegantul Lemn Cremos, Esenta de Patchouli si note Moscate.

INSPIRATIA

Coach Floral este inspirata de semnatura Tea Rose prezenta atat in gentile de piele, precum si in accesoriile brand-ului.

Ca o celebrare a maiestriei americane Coach, acest element de design feminin a aparut prima data in colectia de primavara 2016, si continua sa evolueze prin noi procedee inovative in fiecare sezon.

NOTELE

Top: Sorbet de Ananas, Inima Citrica, Piper Roz

Inima: Rose Tea, Iasomie de Sambac , Gardenie

Baza: Mosc Cristalizat, Lemn Cremos, Esenta de Patchouli din Indonesia   

STICLA

Impreuna cu o amuleta Tea Rose, feminina sticla ovala este o sarbatorire a design-ului-semnatura care a inspirat aroma si un tribut adus codurilor iconice Coach. Pulverizatorul  in forma  inchizatorii specifice gentilor este un aport adus modalitatii de inchidere aparut prima data la gentile Coach in 1954, in timp ce trasura si calul – simbolul istoriei bogate si a maiestriei brand-ului, este embosat in sticla. Atingerea finala: eticheta aurie-rose – asemenea celor vazute la fiecare geanta Coach incepand cu anii 1970.

AMBALAJUL

Embosat cu floarea Tea Rose de un roz pal pe print-ul de piele texturata, ambalajul elegant oglindeste maiestria iconica de piele a fiecarei genti Coach alaturi de logo-ul format din calul cu trasura in nuante de auriu-rose. 

IMAGINEA

Directorul Creativ Coach Stuart Vevers o distribuie pe Chloë Grace Moretz ca fiind imaginea campaniei. Actrita a colaborat indeaproape cu Coach in numeroase campanii si este o reprezentare autentica a fetei Coach – este independenta, increzatoare, o visatoare si are o frumusete naturala fara efort.

“Este o onoare sa fiu imaginea noului parfum. Asociez atatea amintiri cu parfumul, incat Coach Floral este definitiv o aroma-semnatura pentru mine. Cand un parfum e doar pentru tine, stii pur si simplu.” —Chloë Grace Moretz.

 

COACH IL NUMESTE PE JAMES FRANCO IMAGINEA NOII AROME MASCULINE

 

New York, Mai 25, 2017 – Intr-un parteneriat creativ cu casa de moda America istorica,  Coach, Inc. (NYSE: COH, SEHK: 6388), si Directorul Creativ  Coach, Stuart Vevers, James Franco este anuntat ca noua imagine a of Coach For Men, noua aroma masculina.

Actor, regizor, scriitor, artist si filantrop, James Franco intruchipeaza creativitatea, increderea, curiozitatea, si stilul innascut al Tipului Coach. El este dinamic, indraznet, magnetic si multifatetat. El este definit de o dualitate armonioasa: robust dar rafinat, neinfricat si curajos dar grijuliu si cumpatat. Areun spirit rebel – care I se potriveste perfect mai ales ca l-a interpretat odata pe James Dean.

“James este chintesenta tipului Coach cool. Este chipes, este putin periculos dar este griujuliu si indraznet, energetic si prolific,” a spus Stuart Vevers. “El reprezinta multe dintre referintele pe care le-am folosit la Coach – referinte ale stilului American care rezoneaza in jurul lumii.”

“Creativitatea este felul in care ma agrenez cu viata. Este modul in care ma angrenez cu alte persoane si comunic, si este modul in imi gasesc rostul in viata,” a spus James Franco. “ Mi-a placut colaborarea cu Stuart.  Sunt multe referinte din traditia Coach in design-ul sau, dar cu un adaos de rasucire, si aceasta idee este ceva ce am facut si eu in munca mea creativa.”

 

ISTORIA COACH

Coach, Inc. e o casa de design lidera in  New York care promoveaza accesorii luxoase modern, precum si brand-uri ca stil de viata. Brand-ul Coach a fost fondat in New York City in 1941,  si are o mostenire bogata in asocierea pielariei si a materialelor cu un design inovativ.. Coach se vinde in intreaga lume prin magazine Coach, magazine selectionate si de specialitate, precum si prin website-ul Coach pe www.coach.com.  In 2015, Coach l-a cooptat pe Stuart Weitzman, un lider mondial in incaltamintea de designer, vandut in mai mult de 70 de tari si prin intermediul  website-ului sau pe www.stuartweitzman.com. Stocul Coach, Inc.’s este tranzactionat prin  New York Stock Exchange sub simbolul COH si  Coach’s Hong Kong Depositary Receipts sun tranzationate pe The Stock Exchange of Hong Kong Limited sub simbolul 6388.

Neither the Hong Kong Depositary Receipts nor the Hong Kong Depositary Shares evidenced thereby have been or will be registered under the U.S. Securities Act of 1933, as amended (the “Securities Act”), and may not be offered or sold in the United States or to, or for the account of, a U.S. Person (within the meaning of Regulation S under the Securities Act), absent registration or an applicable exemption from the registration requirements. Hedging transactions involving these securities may not be conducted unless in compliance with the Securities Act.

Parfumurile se gasesc exclusiv in magazinele DOUGLAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *