Elie Saab Girl of Now Forever

Noua Apă de Parfum Girl of Now semnată Elie Saab, capturează spiritul unei noi generaţii. O aromă dedicată Generaţiei Milenialls. Cu o sticlă faţetată ca şi o bijuterie şi un ambalaj elegant ce dezvaluie misterul: o floare preţioaă în culori aurii şi turcoaz.O aromă gurmandă, florală, ce ni se va dezvalui prin note de migdale captivante, texturate cu flori de portocal și Patchouli, semnatura casei elie Saab. Fata ce poartă această aroma addictivă este întotdeauna insoţită de prietenele ei, iar aura ei luminoasă atrage toate privirile. Spontană, îndrăzneța și fără griji! O fată adesea imitată, dar nu şi egalată. Acum am descoperit secretul ei cel mai profund, semnătura ei: The Girl Of Now!

 

Descriere parfum Elie Saab Girl of Now Forever

Parfumul Elie Saab Girl of Now Forever, cu spiritul său lejer și proaspăt, evocă atmosfera veselă, entuziastă și lipsită de griji a vacanței.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia optimistă
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

  • Note baza: kasmeran, lemn de santal, patchouli
  • Note inima: coacaze negre, floare de portocal, trandafir
  • Note varf: lamaie, zmeura
  • Grupe de parfumuri: de fructe, florale

Despre brand Elie Saab

Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron. 
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab. 
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *