Montblanc Explorer un cadou perfect pentru EL

Exploratorii știu bine: aventura nu are limite!!!

O dată ce ti-ai atins un tel, începi sa te gandesti la urmatoarea provocare.

Ca un apel irezistibil, după Legend and Emblem, Montblanc lansează un nou parfum în 2019, EXPLORER.

Montblanc EXPLORER invită exploratorii pe o călătorie fantastică, oferindu-le posibilitatea de a descoperi cele mai rare ingrediente și metode de fabricare care combină măiestria cu cea mai recentă tehnologie.

Un jurnal de călătorie olfactiv

Pentru a crea Montblanc EXPLORER, trei talente remarcabile de la Givaudan și-au combinat expertiza: Jordi Fernandez, Antoine Maisondieu și Olivier Pescheux. Fiecare dintre ei și-a adus cunoștințele despre un anumit ingredient și despre experiența lor emoțională, impreună au creat o piramidă olfactivă inovatoare, o invitație de a începe o adevărată expediție pentru a descoperi cele mai prețioase mirosuri. Ei și-au dezvoltat propriul jurnal de călătorie pentru a crea acest extraordinar nou parfum: Bergamot din Italia, Vetiver din Haiti și Patchouli din Indonezia, transformând Montblanc EXPLORER într-o invitație de a călători în lume. Combinând măiestria contemporană și tehnologia de vârf, Montblanc EXPLORER vă duce într-o călătorie de neuitat pentru teritoriile virgine, cu un parfum neconvențional o aroma de oud.

“Îmi place faptul că este nevoie de timp pentru a înțelege cu adevărat toată bogăția vetiverului”, explică Olivier Pescheux. “Nu este un miros obișnuit sau ușor de accesat. Este autentic, brut și pământesc. Vetiver este o rădăcină cu accente masculine puternice: combinația de complexitate și rugozitate îi conferă o virilitate reală. “Asociată cu piele – care amintește de jacheta iconică a aventurierului – evocă o personalitate unică, eleganța fără efort a bărbaților care întotdeauna se îndreaptă spre vârf.

O escală finală ne duce în Indonezia, la est de Borneo, în inima pădurii tropicale, mai precis pe insula Sulawesi, pentru a descoperi un nou tip de patchouli de o calitate neegalată. Acest patchouli a fost dezvoltat exclusiv pentru parfumurile Montblanc. Sharp, modern și elegant, Montblanc EXPLORER este creat în jurul acestei structuri lemnoase noi și fascinante. “Patchouli este adesea în centrul creațiilor mele, deoarece aduce parfumului un caracter bogat și complex, este inima bătută a parfumului”, explică Jordi Fernandez.

“Acest incredibil personalizat patchouli oferă o dimensiune olfactivă unică paletei noastre. Am folosit-o la Montblanc EXPLORER pentru a aduce semnătura sa iconică. Îmbunătățește notele de piele și de cacao ale compoziției, fără a-și arăta fațetele pământești. “Așa cum este texturată, este explozivă și adâncă, este nuanțată în compoziție prin atingeri de ambră a Ambrofix ™, o moleculă exclusivă care aduce treptat căldură parfumului. Aceste note de bază inovatoare transportă elegantul nostru explorator într-o lume eminamente senzuală, gata pentru orice aventură.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *