FEMEIA nu e om

Spală vasele, spală hainele, întinde rufele, spală pe jos, face de mâncare, face curățenie, calcă, da cu aspiratorul, creşte si educa copii, duce gunoiul, face patul, dă de mâncare la copii, trebuie sa se faca si frumoasa, ca nu cumva sa fie inlocuita de o amanta mai tanara si mai slaba, trebuie sa fie elegantă sa te mai mandresti cu ea la prieteni, sa nu se planga, sa nu te streseze cand vii acasa si te intinzi la televizor.
Vino devreme acasă, fă-ți timp pentru tine, epilează-te, machiază-te, pensează-te, îngrijeşte-te, fii drăguță cu oamenii. Mergi la piată, intuieşte ce vor să mănânce membrii familiei. Suportă-le reproşurile despre cât de sărată e mâncarea. Nu ucide pe nimeni. Iartă, treci peste. Mai strânge nişte resturi de mâncare lăsate pe masă şi vezi că a mai apărut o farfurie în chiuvetă.
 
Tot ce trebuie să facem unii dintre noi este să fim extrem de recunoscători dacă avem o femeie acasă care face măcar jumătate din cele enumerate mai sus. Dați-i o floare, ridicați-vă fundul de pe scaun când vine acasă, luați-o în brațe, respectați-o şi puneți-o înainte de orice pe lumea asta pentru că fiecare clipă din viața ei e un sacrificiu în cinstea noastra. Această ființă se numeşte FEMEIE, mamă, soră, iubită, soție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *