Secretul meu pentru un par drept, fara placa

Trebuie sa va recunosc ca nu sunt foarte indemanatica, atunci cand vine vorba despre par, nu-mi place, nici nu ma pricep, nu am rabdare si sincer nici nu imi permit sa merg la coafor in fiecare saptamana, iar cum eu nu folosesc placa sau ondulator, am cautat solutii in alta parte, asa m-am decis sa-i acord credit acestei perii, in disperarea mea de a reusi  sa imi indrept parul si in special varfurile, fara sa le ard.

Am fost foarte sceptica la inceput, pentru ca asa sunt eu cu produsele noi pe care le incerc, m-am gandit ce poate face peria aceasta, in definitiv este doar o perie, cum poate ea sa si usuce sa si indrepte in acelasi timp si fara sa imi arda parul, dar ma bucur foarte mult ca m-am hotarat intr-un final sa o incerc si v-o recomand cu mare drag.

O folosesc deja de doua saptamani si am scutit super mult timpul dedicat acestui procedeu, inainte trebuia sa imi usuc parul, apoi sa il pieptan si la final sa il aranjez, sau sa il indrept cu placa, iar acum aceasta perie face toate aceste procedee dintr-o singura miscare simpla de periere.

Ce imi mai place foarte mult la aceasta perie este faptul ca este usoara, perfecta de a o lua cu mine prin calatorii, vine chiar insotita de o husa foarte draguta. (in sfarsit voi avea si eu parul perfect in vacanta)

Peria dispune de tehnologia Thermo Control ce ofera o siguranta sporita datorita temperaturii constante, generatorii de ioni ofera un plus de stralucire parului, acestia chiar reduc efectul de electrizare al parului, facandu-l astfel neted, stralucitor si usor de stilizat.

Am reusit sa imi usuc parul si sa-l indrept in doar 5 minute, gasiti mai jos un mini tutorial pe youtube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *