Brunch Deluxe la Sheraton Bucharest Hotel

 

Venirea toamnei marchează debutul unui nou sezon savuros, al cunoscutului Brunch Deluxe, lansat anul trecut de Sheraton Bucharest Hotel, un reper culinar al Bucureștiului pentru toți iubitorii de Brunch. Chef Ashlie Dias alături de echipă sa au conceput un meniu complex cu influențe din bacataria internațională, bucătăria asiatică și, că un element nou anul acesta, a integrat în colecția de rețete și preparate specific bucătăriei românești. În fiecare dumincia restaurantele Avalon, respectiv Benihana vor fi pregătite să găzduiască peste 150 de gurmanzi cu mic, cu mare pe care îi vor răsfață cu o varietate de preparate pentru toate gusturile, servicii de ținută și muzică live. Principală atracție a ediției de debut va fi reprezentată de un ton spectaculos de 40 kg, pe care Chef Ashlie Dias îl va prepară cu îndemânare și îl va servi oaspeților într-o manieră deosebită.

Un alt element unicat al conceptului de Brunch, îl reprezintă show-ul culinar de gătit live la teppanyaki pe care bucătarii Benihana îl prezintă cu măiestrie. De curând, restaurantul Benihana a relansat noul meniu ce aduce o explozie de gusturi, culori, arome unice și specialități exotice japoneze ce vor putea fi degustate de asemenea la Brunch. Brunch-ul Sheraton, pentru toată familia Pe langă multitudinea de preparate rafinate, echipă Sheraton a pregătit și alte surprize care fac din conceptul Brunch Deluxe o experientă completă, potrivită pentru toți membrii familiei. Copiii se pot bucură de colțul dulce creat de Centro Cakes și de spațiul de joacă, în timp ce părintii vor fi invitați la degustări de vin associate cu brânzeturi fine, sub îndrumarea somelierul Sheraton.

Dupa o masa copioasa intreaga familie se poate relaxa la noua facilitate a hotelului, SkyView Pool & Spa care se găsește la etajul doi al hotelului unde oaspeții se pot relaxa doar la interior, pe șezlonguri de design, extrem de commode. Meniul Brunch Deluxe include: Glasses: Coloured tomato and Anchovy salad Tuna tartare with tomato jelly, avocado Chilled Cucumber yogurt soup with pepperoncini skewer Cheese trolley: Assorted Cheese Platter, 10 types of cheese Jams, walnuts, almonds, hazelnuts, crackers, breads crisps, grissini Live Stations: Fresh Claire de Fin Oysters, Mignonette, Lemon, Sel de Mer. Lobster Halves with Russian salad . Fresh Mussels Prawns 16/20 whole unpeeled Snow Crab legs (Cocktail sauce , French Cocktail sauce) Foiegras pan seared with pear goji chutney m sliced bread (gutui jam) Jamon serrano Salads Compound 4 types (Baby gem with garlic dressing , Tuna and white bean salad, Prawn and calamari salad with avocado, Lime marinated beef salad with snowpeas, Salads simple – 8 types, Dressings 3 types (Ranch, French, Blue cheese, Honey Dijon, balsamic vinaigrette, Yogurt dressing ) Smoked salmon and Trout, poached wild salmon Prosciutto and grilled nectarines Vitello Tonato Brunch Deluxe va fi disponibil în fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, în intervalul orar 12:30 – 16:00, la pretul de 235 lei de adult, respectiv 115 lei de copil (intre 6 si 12 ani).

Copiii pana în 6 ani beneficiază de acces gratuit, de asemenea accesul la piscina hotelului se face dupa ora 16:00 in mod gratuit.

Despre Sheraton București: Sheraton București este parte a lanțului hotelier Marriott International. Cu 270 de camere, un centru modern de conferințe și restaurante de top, Sheraton oferă oaspeților săi o experiență unică a confortului. Pe lângă servicii și facilități recunoscute internațional ca fiind în elita industriei de ospitalitate, hotelul aduce în premieră în România: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sweet Sleeper BedTM și programul de loialitate Starwood Preferred Guest. De 80 de ani, Sheraton este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri hoteliere la nivel internațional, având 500 de hoteluri în 75 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *