Asa arat eu super banala, nemachiata, necoafata

Asa arat eu in 80% din timp, nemachiata, necoafata, super banala.

Asta este fata pe care probabil toti o stiti, aici pe online, pentru ca asta se cere, sa arati bine, asta se vinde, daca uiti ceva sau gresesti ceva, pai esti criticat 2 luni, mai ales in bransa asta, nu am cum altfel.

Eu nu sunt nici blogger, nici vlogger, nici influencer nici nimic de genul acesta, sunt o tipa super normala, care merge zi de zi la munca, am un job de birou, nimic deosebit, insemnand contabilitate primara si resurse umane. Desi sunt super energica si mereu in actiune, nu stiu cum dar de cand ma stiu am avut numai joburi statice, de birou. La birou merg imbracata super lejer de cele mai multe ori in blugi, tricou si adidasi, am noroc ca nu am un dress code impus, parul mereu prins in coada (nu-l suport desfacut) si logic nemachiata, daca m-ai vedea pe strada poate nici nu m-ai recunoaste, o fata normala, banala, nu vreau sa ies cu absolut nimic in evidenta si sincer imi si place sa nu ma stresez si sa nu ma bage nimeni in seama.

Ei bine, dupa job, lucrurile se schimba radical la 180 de grade, mereu port in masina trusa de make up si minim o tinuta, in caz ca apare un eveniment neanuntat in prealabil. Lucrurile se complica putin, atunci cand am un event important, atunci sunt super organizata, programare la par, make up, tinuta bine aleasa la fel si incaltamintea si accesoriile, de aceea toate persoanele arata ca scoase din cutie atunci cand merg la un eveniment important, pentru ca aloca mult timp, poate chiar mai mult decat tine evenimentul in sine. 

Multi ma intreaba cum reusesc, practic eu am 2 joburi, plec dimineata la 8 de acasa spre primul job si apoi dupa program imi programez diferite intalniri sau iau parte la diferite evenimente, este foarte frumos, nu ma plang, dar ma epuizeaza si fizic si psihic, pentru ca eu trebuie sa organizez totul cu minim o zi inainte, pentru ca timpul meu este foarte limitat, multe “colege bloggerite” imi spun ca ma vad ca sunt foarte activa, dar lipsesc la multe evenimente importante, pai normal ca lipsesc, lipsesc la cele care sunt in timpul zile, ohhh si sunt foarte multe, la 12, la 14 wow de ce nu le faceti si voi mai tarziu sa pot ajunge si eu? :)) si bineinteles in press tripuri care dureaza 2-3 zile si la fel unele sunt tinute in cursul saptamanii si eu ar trebui sa imi iau o zi, doua de concediu, uneori am putut alteori nu. 

Da cam asta este viata mea de zi cu zi, frumoasa, nu ma plictisesc niciodata, ajung acasa doar sa dorm, sunt ca la hotel, uneori mi-ai dori sa spun “vai ce m-am plictisit astazi, nu am avut nimic de facut”.

Comments

 1. Luiza

  Bunaaa! Ma bucur enorm ca ai postat acest articol. Cred ca esti la fel de normala ca majoritatea fetelor din domeniul online, doar ca faci parte din acea categorie de femei care nu se tem sa se afiseze asa cum sunt in viata reala! Esti foarte misto si sa nu te schimbi niciodata ( doar pentru ca asa se cere)
  Multa bafta in tot ceea ce vei face de acum inainte!
  Pupici 😘😘

  1. Post
   Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *