Sensy , Sensi , Sensiblu

De fiecare data cand aud Sensy tresar, dar in 50% din cazuri continuarea este Sensiblu, deci va dati seama ca ieri pe plaja Sensiblu inconjurata de 200 de persoane, care fiecare persoana a rostit cel putin o data Sensy eu am devenit imuna, daca ma strigati pe strada e posibil sa nu ma intorc :))

Ieri 4 iulie am petrecut o zi superba impreuna cu Tonic Advertising si Sensiblu pe Plaja Sensiblu.

Plecare a fost din centrul Bucurestiului in jurul orei 8, iar dupa cateva ore eram deja pe Plaja Sensiblu unde am fost asteptate cu o multime de surprize. Am facut cunostinta cu multe produse noi, speciale pentru plaja, pentru expunerea la soare, pentru un bronz accelerat si mai ales dupa soare, cand noi fetele reusim sa ne inrosim, din incercarea de a avea o culoare cat mai inchisa. Brand-urile Apivita, Avene, L’erbolario, Trussa m-au rasfatat pe tot parcursul zilei pe Plaja Sensiblu unde am putut sa ma bucur de soare si de bauturile de la bar fara a-mi fi frica de usturimile pielii de dupa soare.

Am primit cel mai frumos cosulet de plaja plin cu produse, pe care abia astept sa-l introduc in outfit-urile mele de vara.

Daca ajungeti pe Plaja Sensiblu veti gasi o multime de locuri “instagramabile” unul dintre preferatele mele a fost acest leagan, daca voi avea ocazia, imi voi face unul identic.

[instagramabil = perfect pentru pozele de Instagram].  

 

Outfit folosit
Ochelari AZFashion.ro
Salopeta Clessidra Shop
Sandale TrendAffair

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *