Sun’s Day Fest

Sambata 26 mai, a avut loc prima editie, din acest an, a deja faimosului eveniment Sun’s Day Fest, ce-i drept spre rusinea mea a fost prima oara cand am luat parte la aceasta poveste foarte bine gandita si detaliata, wow si abia astept urmatorul eveniment.

Editiile trecute erau organizate la Mogosoaia, dar incepand cu acest an, locatia s-a schimbat si foarte bine a facut, acum putem merge pe Strada Herastrau Nr. 1. In buricul Bucurestiului o zona foarte frumoasa si foarte vie, care iti ofera un vibe super bun.

Acest aranjament realizat de cei de la Strongbow a fost atractia evenimentului, cred ca nu exista persoana sa nu fi facut macar o poza cu merele curgatoare.

Oriunde intorceai capul vedeai un loc perfect pentru o poza de Instagram, totul a fost la superlativ, detaliile au facut diferenta.

Aveai tot ce iti puteai dori: muzica buna, mancare buna, bautura, sucuri, 7UP Lemon Lemon Romania Strongbow inghetata Vice Cream, Kaufland Romania Tiriac Auto chiar si SEPHORA care avea un joc foarte dragut unde puteai castiga diferite produse, bineinteles ca am participat si eu si am castigat o miere cu ulei de lavanda wowww foarteeee interesanta si foarte parfumata.

Aranjamentele florale au fost gandite si realizate de Floraria Iris , Banca Transilvania a avut o rulota unde puteai face poze instant si multeee multe alte chestii tari pe care le puteai gasi la event.

Un detaliu foarte frumos a fost realizat de catre cei de la Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori nenumarate bitetele agatate in copaci.

Oameni frumosi, nume importante din showbizul romanesc, atmosfera relaxanta, very clean area, best way to spend a Sunday with friends.

Multumesc Monica Munteanu si Denis Radu – Sun’s Day Fest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *