Laser Dioda / IPL SPL

Doar cine a incercat poate sa inteleaga satisfactia pe care ti-o ofera aceasta procedura, prima oara am incercat acum mai bine de 4 ani, la un salon cochet pe Dorobanti, mi-am achizitionat un abonament de 6 sedinte, pe vremea aia nu stiam nimic de IPL, SPL, Laserul inca nu aparuse, erau reclame peste tot Epilare Definitiva, imediat m-am executat pentru ca mi am dorit mereu sa am o piele fina fara sa stau cu grija la 2-3 saptamani  sa merg la cosmetica.

Toate reclamele spuneau clar piele fina fara durere, pe naiba, cand venea ziua respectiva programarii deja ma lua cu calduri, stiu ca sunt sensibila, dar rezist destul de bine la durere, am trecut eu cu brio la operatii,  la tatuaje, la dentist, chiar si la piercing uri, dar durerea de arsura nu o pot suporta, da!!! ati auzit bine, asa pot explica aceasta durere, simti ca te arde si iti ajunge pana la creier, nu stiu cum sincer am rezistat 6 sedinte. Dupa toate aceste sedinte nu am vazut vreun rezultat miraculos, se rarise dar foarte putin, nu mi-am permis sa mai achizitonez si alt abonament si sincer nici nu mai aveam curajul sa o iau iar de la capat, asa ca m-am intors la cosmeticiana mea, clasic cu ceara. Practic am aruncat banii pe geam: 1. pentru ca m-a durut foarte rau si nici rezultat nu am avut si 2. pentru ca eu am scos cu ceara radacina pe care teoretic am “omorat-o” cu IPL/SPL si logic ca a crescut alta radacina sanatoasa.

Au trecut anii si mama tot imi povestea cum o prietena de-a ei, nu mai are probleme cu parul inestetic, eu deja trecuta printr-o experienta neplacuta, am zis totusi sa incerc, destul de scump salonul, nu de fite dar foarte bun aparatul, am facut doua sedinta pentru ca mai mult nu mi-am permis si ce-i drept s-au vazut rezultate timp de 3 luni am stat fara probleme, tratamentul nu a fost complet asa ca parul a reaparut, iar pretul devenea din ce in ce mai mare, aaaaa si am uitat sa specific fara durere, chiar am atipit o data, pentru ca dura destul de mult in jur de 1,5 h. Am decis sa mai incerc si alt salon, anul trecut am reluat sedintele, la un salon pe care vi l-am prezentat prin noiembrie, am fost multumita, am facut doar doua sedinte, dar stiam ca se poate si mai bine, pentru ca deja am o experienta :)) si pot face diferenta si asa am ajuns aici, tot pe net i-am gasit, din intamplare, preturi bune, Laser dioda, wow am zis asta e nou, hai sa il incerc.

Finally am gasit ce cautam

 1. Fara durere (suportabil ma refer, ca fara durere nu are cum, pana si la ceara doare, dar credeti-ma pe mine daca eu suport voi sigur suportati)
 2. Rezultate WOW, am deja 3 sedinte aici si merg acum mai mult pentru intretinere
 3. In 40 de minute termin (full body)
 4. Si cel mai important criteriu, preturile sunt super accesibile, daca faci calcul ajungi mai ieftin decat cu epilatul clasic.
 5. Salon super intim, curat si tipa foarte atenta cu mine, mereu este o placere cand te reintalnesc Andra multumesc!!!

Salon Elysian room

Va las aici o scurta prezentare a aparatului.

Ce este laserul dioda?

Laser-ul este prescurtarea tehnologiei numite “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation” in traducere, fiind vorba despre amplificarea luminoasa prin emisie de radiatii stimulate. Mai simplu fie spus, laserul utilizat pe zonele dorite ale pielii, trece prin straturile acesteia si este absorbit de melanina din radacina parului, ducand atat la indepatarea firului de par, cat si la distrugerea radacinii acestuia.                                                                                                                                                               

Care sunt principiile epilarii definitive si cum functioneaza mai exact aceasta terapie cu laser?

 Epilarea de lunga durata este o procedura medico-estetica ce utilizeaza un fascicul de lumina intens pulsat pentru a indeparta parul nedorit. Lumina va tinti cromoforul, pigmentul din firul de par, iar caldura generata va distruge foliculul pilos si va inhiba cresterea viitoare a parului. 

Care sunt avantajele epilarii cu laser dioda?

 • Este la fel de eficient indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de par
 • Rezultate obtinute sunt de lunga durata
 • Rezultatele sunt obtinute in mai putine sedinte comparativ cu tehnologii de generatii anterioare precum epilarea IPL/SPL
 • Pielea devine mai fina si mai luminoasa
 • Elimina firele de par crescute sub piele
 • Dupa fiecare sedinta parul va creste mai fin,mai rar si mai decolorat
 • Este la fel de eficient atat pe buza superioara, cat si pe picioare, atat pe pielea deschisa la culoare, cat si pe pielea bronzata
 • Vei uita de procedurile clasice dese si extrem de dureroase, in special in zonele sensibile ale pielii
 • Permite si piele bronzata fiind posibila si vara

Recomandari inainte de sedinta de epilare definitive :

Pielea ce urmeaza a fi epilata se va rade cu aparatul de ras cu o seara inainte de sedinta de epilare definitiva

Evitati epilarea cu ceara sau aparate de epilat cu smulgere timp de 3-4 saptamani inaintea epilarii definitive

Nu decolorati parul cel putin 1 saptamana inainte

Nu folositi crème,deodorant,parfumuri,crème cu filtru solar,uleiuri esentiale sau alte produse cosmetice pe corp,deoarece pot determina fotosensibilitatea – acestea pot impiedica actiunea tratamentului

 

Mai revin cu informatii dupa ce termin tratamentul complet, oricum nu mai am probleme si am uitat sa specific ca e iulie si eu merg la solar, sau la soare si sunt super bronzata si merg si la Elysian room pentru ca este posibil si pe piele bronzata, doar trebuie sa lasi 5 zile distanta inainte si dupa epilarea definitiva.

         

        

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *