Tratamentul minune pentru parul deteriorat

1. Tecna SPA este primul tratament profesional pentru reconstructia parului deteriorat formulat cu cele mai recente tehnologii pe baza de enzime cu sprijinul ingredientul exclusiv: Coenzima Q10 Acest serviciu inversează deteriorare parului cauzata de tehnica de aplicare a produselor sau de utilizarea excesivă a surselor de căldură mecanice. Terapia reînnoiește complet structura deteriorata, imbunatatind imediat conditia firului de par restaurandu-l de toate componentele sale fundamentale. Procesul de restructurare este foarte simplu și eficient și ii reda luminozitatea naturala si netezimea. Elimină porozitatea din structura firului de păr și garantează o rezistență majoră a părului în timpul viitoarelor tratamente tehnice. Linia SPA este un tratament rapid și personalizat cu privire la starea de deteriorare a parului. Rezultatele obținute pot fi ușor mentinute cu kit-ul de tratament pentru acasa.

 

2. Sampon enzimatic pentru par tratat si fara vitalitate, contine proteine vegetale si aminoacizi esentiali redandu-i textura cremoasa si luminozitatea parului uscat si degradat. Samponul Renewal face parte din tratament de reconstructie in 4 pasi de la Tecna care include Sampon Renewal, Tratament Renewal, Mineral Base si Antioxydant Nectar.

3. Tecna Mineral Base – Cu ajutorul coenzimei Q10, reconstruieste firul de par tratat chimic si termic.

4. Tecna Nectar Antioxidant – Tratament ce reconstruieste partea exterioara a firului de par redandu-i puterea si elasticitatea.

Tratament Tecna Renewal – Tratament intensiv de reconstructie menit sa repare structura parului din interior. Alcatuit din aminoacizi esentiali si proteine, cu actiunea coenzimei Q10, hraneste si intareste parul si ofera sanatate si stralucire tulpinei. Special conceput pentru parul tratat, afectat si decolorat reda textura naturala, luciu si elasticitatea originala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *