Tratament cu keratina pentru parul tau, chiar la tine acasa

Acum, nu cred că mai este o noutate că sunt foarte preocupata de îngrijirea părului meu, mai ales de regenerare și hidratare, aspecte care contribuie atât la sănătatea părului, cât și la aspectul general.

La recomandarea a două dintre prietenele mele, am descoperit tratamentul pentru regenerarea și îndreptarea părului de la www.ktreatments.com, un tratament pe bază de keratină, dar care este foarte diferit de ceea ce am văzut până acum, după cum veți vedea.

În primul rând, da, este un tratament cu keratină, și după cum știm, keratina este o proteina specială, componentă majoră al părului și a pielii. În plus, conține o serie de nutrienți cu proprietăți foarte benefice părului: Ceai Verde; Aloe Vera; Floare de Gălbenele; Floare de Mușețel; uleiul esențial de sâmbure de prune; uleiul de semințe de Jojoba; untul de Shea; uleiul de Primula; vitamina E; extractul de orez; extractul rădăcină de sfeclă; extractul de frunză de Hamamelis. Foarte important: nu conține formaldehidă, ceea ce îl face sigur pentru păr!O singură aplicare a tratamentului asigură o regenerare puternică, hidratare și un efect de îndreptare de până la 6 luni.

Scriu acest articol la 3 luni după aplicare și aspectul părului și efectul de îndreptare se prezintă ca în primele zile. Sunt sigură că mai ține 1-2 luni, iar pentru mine este suficient și justifică pe deplin prețull.Îndreptarea părului te scapă de multă bătaie de cap, și, chiar dacă părul nu stă exact ca după o coafare la salon, îl poți aranja frumos și repede și nu mai folosești placa de păr.  Chiar dacă am părul foarte bine îngrijit, am observat o îmbunătățire clară a texturii și a aspectului: este mai moale și mai plin, iar după periat se observă că nu se mai rupe ca înainte. Pentru un păr deteriorat este deosebit de util, mai ales pentru regenerarea vârfurilor. Pe pagina de facebook a produsului (https://www.facebook.com/KTreatments/) se pot vedea unele rezultate obținute, dar ceea ce mi-a dat încredere, este faptul că au peste 120 de reviewuri de 5* și comentarii pozitive de la cliente.

Tips:După aplicare, puteți folosi orice șampon fără sulf, sulfați, parabeni, sodium laureth sulfate – SLS, sodium coco sulfate. Pe site, ei au un șampon organic KTreatments Hair Elixir, dar e o cantitate cam mică (200ml) și un singur șampon vă ajunge doar o lună.  Tratamentul se poate aplica acasă. Au un site plin cu informații utile, întrebări frecvente și un ghid de aplicare. Mie mi-au răspuns la orice întrebare pe pagina lor de facebook, chiar și la ora 1 noaptea.

Zilele trecut m-au contactat pe whatsapp de pe numărul 0732623814.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *