EMTE BURGER / FOOD GOURMET

Nu stiu oare ce este cu mine de am inceput sa mananc burgeri, eu care nu am mancat deloc pana in 2017.

Sunt o mare fana a carnii de vita si cu toate tot nu am incercat pana anul trecut celebrii burgeri, nu stiu sa va zic de ce, nu-mi inspira deloc incredere acea carne tocata si cu toate sosurile combinate.

De cand le-am prins gustul, sunt intr-o continua cautare de localuri specializate pe burgeri, cu retete speciale, autentici, spectaculosi ca aspect si super buni la gust, cu carne de calitate si bine facuti.

EMTE este genul de local in care te duci pentru burgeri si ramai pentru atmosfera.  Ca design, EMTE aminteste de localurile din Berlin – pereti nevaruiti, scaune din metal, becuri imbracate in fier forjat si spanzurate de tavan, muzica in surdina si plante rasfirate prin local, cat sa indulceasca senzatia de metropola post-industriala din Europa de Vest.

Ma asteptam sa primesc un burger urias, cand colo 3 mini burgeri deliciosi si foarte usor de manevrat, mancat, infulecat, din doar patru inghitituri, asta ca sa nu zic dintr-una, nu ca nu as fi putut, dar am zis sa fiu domnisoara si sa-l tai in 4, am devorat unul.

Chiflele sunt de fapt briose, la un burger bun nu trebuie sa se farmiteze chifla iar caramelizarea acesteia este importanta pentru ca sosul sa nu se scurga in chifla. La EMTE se folosesc trei feluri de chifle, cea neagra cu cerneala de sepie, cea verde cu spirulina si cea alba, clasica. 

 

 

 

 

EMTE

Calea Floreasca 77 (6,57 km)
014453 București
0799 358 585

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *