Gemenii au nevoie de o strategie pentru viitor au nevoie de Terapia Bach

Nu vreau sa va plictisesc cu povesti despre “noi” gemenii, dar avand aceasta hiperactivitate mentala, de cele mai multe ori ne obosim singuri cu propriile ganduri pur si simplu ne epuizam, ne gandim la atatea situatii, la trecut la viitor, la nemurirea sufletului, la toate tampeniile gandite si negandite de altii.

V-am povestit in articolul trecut ca ne cream noi o carapace de neclintit, dar in interior suntem sensibili, ne place sa film inconjurati de multi oameni pentru ca ne e frica de singuratate.

La noi in tara cred ca e o rusine sa mergi la psiholog, nu stiu de ce aceasta problema, desi in afara este un lucru normal pentru oricine. Sunt foarte curioasa si deschisa spre orice e nou si nestiut de mine, anul acesta intentionez sa fac multe lucruri noi asa ca am inceput cu aceasta terapie florara Bach o sa va las mai jos o mica prezentare, dar puteti sa cautati si voi pe Google mai multe, iar urmatorul lucru nou si neincercat de mine este sa merg la psiholog.

Terapia florala Bach face parte din medicina complementara si reprezinta una din cele mai profunde si eficiente terapii pentru restabilirea echilibului emotional. Este un sistem de vindecare ce foloseste proprietatile florilor  pentru restabilirea pacii si armoniei  interioare, recomandat persoanelor  care iau contact cu diferitele forme de stres, de emotii negative sau traume  sau care prezinta anumite imperfectiuni ale personalitatii ce odata transformate, ii  inalta si ii apropie de sinele divin, facandu-i mai sanatosi si mai fericiti.

Sistemul terapeutic Bach foloseste 38 de remedii florale din care 37 sunt produse din florile plantelor provenite din flora spontana si unul care reprezinta apa de stanca, avand proprietatile apei pure.

Am descoperit de curand acest loc minunat, este vorba de Yucca Center si printre nenumaratele servicii, am ales sa incerc prima aceasta Terapie Florara Bach. Am discutat cu o doamna foarte draguta, specializata pe terapii complementare timp de 40-50 minute despre mine, ce emotii ma incearca zi de zi, de ce mi-e frica si mai ales ce-mi doresc sa realizez, iar in urma acestei discutii mi-a preparat o “licoare” intr-o sticluta, in care a amestecat 7 dintre aceste remedii florare, pe care le-a considerat dansa ca mi se potrivesc. Este o sticluta de 30 ml, “tratamentul” pentru 3 saptamani / 4 picaturi de 4 ori pe zi. Vreau sa mentionez ca este invaziv nu are niciun efect advers, nu are gust.

Abia astept sa revin sa va spun in ce mod m-a ajutat aceasta Terapie Bach, tot ce pot sa spun este ca discutia cu aceasta doamna draguta mi-a oferit o liniste sufleteasca, asa ca la psiholog, desi nu stiu cum este la psiholog, pentru ca nu am fost, dar imi imaginez ca asa va fii.

Cu aceasta claritate activa, voi putea trage linie la tot ceea ce a fost si voi putea cladi o strategie mult mai valabila si mai concreta pentru viitor. Acesta a fost scopul meu pentru care am incercat aceasta terapie.

Cele 38 de Remedii florale Bach  sunt grupate in sapte grupe :

  • Frica
  • Singuratate
  • Preocupare exagerata pentru binele celorlati
  • Nehotarare
  • Sensibilitate excesiva la influente si idei
  • Lipsa interesului pentru situatia prezenta
  • Dezamagire si disperare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *