De ce am ales epilarea definitiva

Primesc zilnic intrebari daca functioneaza, da chiar functioneaza, eu sunt deja la sedintele de intretinere, dupa 7-8 sedinte facute constant, acum merg o data la 3-5 luni la o sedinta pentru intretinere.

Doare? Doare putin sau mai bine zis e un fel de arsura, iar durerea asta variaza de la caz la caz, eu avand pielea sensibila, simt ceva mai mult decat altii.

Cum am spus de n ori, nu stiu cum era inainte sa ma apuc de epilarea cu laser si nici nu mai vreau sa-mi amintesc, este cel mai bun prieten al meu si ma declar 100% multumita.

Cum funcționează epilarea cu LASER: Raza laser concentrată emisă de aparat este absorbită de pigmentul firului de păr (melanina), în foliculul de păr. Înainte de această procedură zona tratată trebuie rasă cu lama cu o zi înainte de tratament sau în aceeași zi a tratamentului.

În timpul tratamentului stratul exterior al pielii este presat și răcit de capul laser. Acest lucru protejează pielea și face ca tratamentul să fie mai eficient. Apoi laserul este activat pentru o fracțiune de secundă, suficient ca să încălzească firul de păr și să distrugă abilitatea foliculului de a se regenera . Rezultatul final este epilarea permanentă a zonei tratate.

Tratamentele de epilare cu laser necesită mai multe ședințe (între 6 și până la 10 ședințe) pentru îndepărtarea a maxim 93% din părul nedorit, în funcție de zona tratată și caracteristici personale.

Necesitatea mai multor ședințe provine din faptul că laserul acționează cel mai bine la firele de păr tinere, in faza de creștere. În același timp, firele de păr pot fi în faza de crestere dar sub piele, și nu toate firele de păr au aceeasi viteză de crestere. Pe aceeași suprafață pot exista fire mature, colorate, care conțin melanina, și fire tinere (sub sau deasupra pielii), incolore care încă nu contin melanina, in consecință care nu pot fi încă tratate.

Ciclul de creștere a firului de păr este de 6-12 luni astfel că un tratament complet poate dura până la 12 luni cu intervale între ședințe de 4 până la 8 săptămâni (nicidecum mai putin de 3 săptămâni). Astfel, numărul ședințelor este determinat de acest ciclu, iar intervalul dintre ședințe se sincronizează personalizat după “viteza” de creștere a firelor de păr.

Efectele secundare sunt foarte rare si minore. Ele pot fi roșeață și ușoară inflamare în jurul foliculului de păr.

 Apariția unor fire de păr noi în timpul tratamentului este absolut normală și continuarea acestuia duce la rezultatul dorit. Această apariție tardivă a firelor este legată de ciclul de creștere a părului și acestea sunt fire ce nu au putut fi tratate sau încă nu erau formate.

Raza laser emisă este absorbită de melanină , pigmentul care dă culoare firului de păr. În timp ce se încălzește până la 60-70 grade rădăcina firului de păr este distrusă împreună cu celulele stem ce o produc, iar vasele de sânge ce alimentează bulbul sunt cauterizate, împiedicînd astfel posibilitatea de regenerare a firului de păr.

Un factor important in procedura de îndepărtare a părului nedorit este și durerea. Cu laserul nostru se pot trata și zonele de piele foarte sensibile la durere, fără a fi nevoie de geluri de răcire sau creme cu efect anestezic local. Răcirea zonei tratate prin capătul de lucru asigură protejarea pielii înainte, în timpul și după fiecare puls laser emis spre piele, direcționând în același timp energia emisă de laser către
 rădăcina firului de păr.
Laserul permite ajustarea tratamentului in funcție de tipul de piele și de culoarea firelor de păr, asigurând o eficiență maximă cu o viteză sporită, o ședință de tratament pentru o zonă de dimensiune mică sau medie, efectuându-se în 15-20 minute.

 

 

Ii puteti gasi in mai mult orase:

1. Targu Mures, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 189, ap.3, Perfection Beauty Club

2. Bucuresti, Sector 2, Str. Gheorghe Titeica, nr. 184B, Charismatik Beauty Boutique

3. Bistrita, Str. Garoafei, nr. 5, Hollywood Salon

4. Cluj-Napoca, Str. Aurel Suciu nr. 33, Perfection Beauty Club

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *