Epilare definitiva cu laser

Vreau sa impartasesc cu voi secretul meu pentru picioare fine pe tot parcursul anului. M-am apucat de epilare definitiva cu laser, in urma cu 6 luni si sunt deja la a-4-a sedinta de full body.

Deja am uitat epilatul clasic cu ceara sau mai rau cel cu lama de ras, care iti lasa pilea aspra si iritata. O data ce vei incerca aceasta noua tehnica cu laserul, te vei indragosti pe loc, iti promit!

Puteti incepe oricand pentru ca acest laser este eficient si pe piele bronzata, asadar poti veni la epilare definitiva la doar 7 zile de la ultimul bronz, fie daca el este facut la solar sau la soare.

Specialistii de la Epil Specialist Floreasca te asteapta oricand pentru o consultatie gratuita sa-ti explice mai multe despre ce face aparatul si de cate sedinte ai avea nevoie pentru a scapa de parul nedorit.

Eu personal am avut nevoie doar de 4 sedinte, pe care le-am facut la un interval de 4-6 saptamani, iar acum merg o data la 3-4 luni pentru o sedinta de intretinere. 

Se aplica un gel rece pe zona unde vrei s-o tratezi si apoi se vine cu laserul care arata ca un pistol, toata lumea ma intreaba daca doare, ei bine eu le-am incercat pe toate: spl, ipl si acum laserul, spre deosebire de ipl si spl care dupa parerea mea au fost ineficiente (mentionez ca am facut 6 sedinte de spl cu 2 ani in urma, fara niciun rezultat, chiar mai mult mi-a lasat o amintire foarte neplacuta pentru ca ma durea foarte tare si mergeam cu frica la salon). Laserul nu doare simti o caldura si niste piscaturi, dar deloc deranjante.

Ii puteti gasi in mai mult orase:

1. Targu Mures, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 189, ap.3, Perfection Beauty Club

2. Bucuresti, Sector 2, Str. Gheorghe Titeica, nr. 184B, Charismatik Beauty Boutique

3. Bistrita, Str. Garoafei, nr. 5, Hollywood Salon

4. Cluj-Napoca, Str. Aurel Suciu nr. 33, Perfection Beauty Club

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *