New Skin, Beautiful Skin, by Nomasvello

Timpul nu iarta pe nimeni si toti stim ca frumusetea se intretine, asa ca acum, la final de an, iti impartasesc cateva sfaturi de beauty, ca sa incepi 2018 in forta, cu rezolutii noi si cu o schimbare la fata.

Am vizitat de curand Nomasvello Unirii, unul dintre cele 37 centre Nomasvello din Romania, iar specialistii de acolo mi-au oferit un rasfat facial rapid si foarte eficient: Curatare Faciala Proskin Basic, pentru extractia punctelor negre, urmata de o terapie cu LED (diode emitatoare de lumina).

Iata cum poti avea si tu un ten perfect, in 3 pasi:

Pasul 1: Fa-ti o Diagnoza Faciala la un centru de infrumusetare.

Specialistii Nomasvello efectueaza clientilor o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp, pentru a vedea cu exactitate tipul de ten si imperfectiunile pielii. Ulterior, ei elaboreaza un plan de tratament personalizat pe nevoile fiecarui client.

Pasul 2: Curatarea Faciala in profunzime Proskin:

Odata stabilit tipul de ten si problemele cu care te confrunti, iti faci unul dintre tratamentele Proskin de mai jos:

  • Proskin BASIC: include curatarea faciala in profunzime Proskin si 5 minute magice de masaj facial revitalizant, cu un fluid-minune cu vitamina C
  • Proskin BASIC Plus: include curatarea faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unui produs cu efect instant, optimizat pentru fiecare tip de ten. Spre exemplu, daca ai tenul uscat sau sensibil, ti se aplica un produs bogat in colagen, iar daca ai tenul gras, ti se pulverizeaza pe ten un spray cu acid salicilic si cu efect exfoliant. Tratamentul se incheie tot cu 5 minute de masaj facial de relaxare.
  • Proskin SOFT: include curatarea faciala in profunzime Proskin, urmata de aplicarea unei fiole faciale cu efect instant, aleasa in functie de tipul tau de ten. Masajul facial revitalizant de la final se realizeaza tot cu fluidul cu vitamina C.
  • Proskin RELAX: include curatarea faciala in profunzime Proskin si aplicarea unei masti faciale cu efect instant. Poti alege intre masca faciala cu aloe vera, cu acid hialuronic, cu vitamina C sau cu DMAE. Mai mult, exista o masca speciala pentru tenul gras, cu acid salicilic. Si aceasta terapie include un masaj facial.
  • Proskin COMPLET: include curatarea faciala in profunzime Proskin si aplicarea ambelor produse faciale: fiola si masca si masajul revitalizant, care relaxeaza si tonifiaza tenul.

 

Pasul 3: Tratamentul Facial LED+Esthetic:

Dupa curatarea faciala in profunzime Proskin continua cu un tratament de hidratare cu LED, ideal in sezonul rece.

Tratamentul facial cu LED+Esthetic are triplu rol: stimuleaza circulatia sanguina, efectueaza drenajul limfatic si activeaza sistemul nervos central.

Eu, una, m-am simtit ca o adevarata diva si am cumparat cateva produse si pentru acasa. In plus, am plecat din salon relaxata si cu 100% incredere in mine, ca voi arata sexy si fara riduri chiar si la 100 ani.

Tu ce faci ca sa arati bine la orice varsta?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *