Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser

Ma declar o fana a tratamentelor faciale si corporale si imi place sa incerc tot ce-i nou, asa ca astazi am incercat un nou tratament facial cu oxigen la Fit-Up studio este absolut demential, pe langa faptul ca fata mea e super luminoasa si curata, ma simt si foarte relaxata. 

Am inceput cu demacheirea tenului, un phytogomaj, masaj facial, microdermoabraziune, oxigenul hiperbaric si masca cu infrarosu.

Pulverizator de Oxigen  Introduce oxigen cu presiune in cele mai profunde straturi ale pielii, stimuland metabolismul celular. Imbunatateste aspectul pielii si trateaza ridurile si degradarea pielii cauzate de imbatranire, acneea, petele pigmentare, cearcanele, elasticitatea si conturlui facial.

Radiofrecventa multipolara – Manipulul de radiofrecventa mutipolara ofera un modul avansat ce trateaza tesuturile intr-un mod mai precis, sporind circulatia sanguina si productia de colagen, dar protejand in acelasi timp epiderma. Temperatura stratului dermic poate fi crescută pana la 45°-60° C pentru a ajuta la cresterea productiei de colagen.

InfraRed Soft Laser – Terapia ideala pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenare si stimulare celulara la nivelul straturilor profunde ale pielii.

Beneficii si Rezultate:

  • 4 tehnologii intr-un singur echipament
  • Amortizare rapida a investitiei
  • Tratamentul preferat de vedetele de la Hollywood
  • Asigura luminozitate si stralucire tenului
  • Reface tonusul si elasticitatea pielii cu pana la 70%

 

Recomand acest rasfat realizat la Fit-Up studio si abia astept sa ma reintorc sa incerc toate serviciile oferite, mai au sauna uscata, impachetari tunel, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, peeling-uri, X-body.

Unde ii puteti gasi
http://www.fit-up.ro/
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *