Sensy – copy/paste

Am cativa “prieteni” care scriu intruna despre mine, oare nu se plictisesc vorbind mereu aceleasi chestii?! Deja ma plictisesc eu sa le citesc, cred ca cel mai tare ii deranjeaza ca nu le dau replica, iar in cazul acesta chiar ii rog sa continue!!! Ca bine fac, 1 din 3 persoane care citeste, de curiozitate intra pe profilul meu, 1 din 10 (cu indulgenta) care intra pe profil imi da follow = avantaj EU!!!

Niciodata nu mi-am insusit 100% postarile, dar sa fim seriosi, pana si la case mai mari se gasesc “mici inspiratii” sau chiar copy/paste din alte limbi sau de la Stand-up Comedians celebri din afara.

Totul a inceput din simplu fapt ca-mi plac citatele si am vrut sa le am pe toate intr-un singur loc, eu fiind o persoana foarte bine organizata. Daca ati intrat macar o data pe profilul meu, stiti ca totul e aranjat frumos pe categorii.

Multe dintre ele sunt vorbe vechi uitate, modernizate, imbunatatit, compuse, traduse etc. In devinitiv “who cares?” atata timp cat iti plac.

Sunt sute de persoane care zilnic ma urmaresc, primesc zeci de mesaje, nu pun la socoteala prietenii care imi trimit poze sau direct citate pentru a le face eu, pentru ca, citez: “poti sa scrii si tu te rog textul asta […] pentru ca imi place mult designul si pentru ca totul e ordonat si stiu unde pot sa-l gasesc?”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *