Autumn Double Black Denim

Daca anii trecuti era “vara” pana la jumatea lu’ septembrie poate chiar inceput de octombrie, ei bine anul acesta am trecut brusc de la +35 grade Celsius direct la bocanci si pulovere groase. Nu ca ma plang, sincer ma impac mai bine cu frigul decat cu caldura, desi sunt nascuta la sfarsitul lui mai, am si mai multe haine groase, dar parca inca mai tanjesc dupa o faramita de soare, dupa o plimbare cu bicicleta, o cafea pe terasa si dupa fuste si pantaloni scurti.

Weekendul asta mai exact sambata, temperatura de afara, a fost nici prea prea, nici foarte foarte, a fost perfecta, m-am imbracat repede cu ceva lejer si am iesit in oras cu cativa prieteni, unde altundeva decat in  Baneasa Shopping City unde iese tot Bucurestiul in weekend. Am savurat un Caramel Macchiato de la Starbucks si apoi am pornit catre Ateneul Roman, unde se desfasura un Trag de carte si un recital la pian.

Desi nu fumez, nu am fumat niciodata, nici macar nu am incercat am primit un fel de tigare electronica fara nicotina, fara tutun cu aroma de capsuni de la Nara de care sunt super indragostita si imi place sa ma prostesc pentru ca are un gust foarte bun plus ca arata si foarte bine.

Tricou Flamingo – DD Secret 

http://www.ddsecret.ro/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *