Ce nu trebuie sa-ti lipseasca vara aceasta

Moda se mentine inca de vara trecuta, cu celebrii papuci cu blana, insa anul acesta au aparut combinatii noi de culori dar si noi modele, cu perle, cu pietre sclipitoare, cu funde mari de satin. Este adevarat, ca se potrivesc doar unor categorii de fete, ori celor foarte indraznete care stiu exact cum si unde sa ii asorteze, sau celorlalte numite si “pitipoance” care ii poarta doar pentru ca sunt pe toate drumurile.

 
 
Produse asemanatoare gasiti aici:
GLITTER SHOES
ANN FASHION
DEPURTAT

 

 

Sa continuam tinuta de plaja cu nelipsitul costum de baie, vara lui 2017 a adus o nebunie cu imprimeu flamingo, peste tot, daca se poate, va rog, pe tricouri, pe costume de baie, pe sepci, pe pat, peste tot. Trebuie sa recunosc ca si eu il ador, il vreau prezent in viata mea, in special pe costumul de baie intreg de preferat, daca anii trecuti nu stiam cum sa ne mai dezbracam, cu slipi tanga si sutiene minuscule care daca abia acoperea ceva, acum, toate suntem niste “doamne” imbracate in costum intreg la +40 grade, care cu greu descopera corpul pe ici colo.

  

Produse asemanatoare gasiti aici:
NOIRE
Lakshmi
Clessidra
 

 

 

Sa mergem mai departe, sa ne protejam capul si parul de razele puternice ale soarelui, cu ce putem face asta mai bine, decat cu palarii, alt trend al verii 2017 sunt palariile mari cu diferite texte scrise din paiete, scris frumos de mana, caligrafic

Produse asemanatoare gasiti aici:
Accesorii Alese
Body chain
Meli Melo – Paris
Diva Charms

 

Si nu in ultimu rand ochelarii de soare, toate formele, toate  culorile, transparenti, oglinda, rosii, albastri nu ma pot satura de ei, am zeci de modele si continui sa imbogatesc colectia.

Produse asemanatoare gasiti aici:
Ochelari Vintage
Comenzi Chocker Romania
Duo FashionBoutique 

 

 

Iar cireasea de pe tort, pentru cine vrea cu adevarat sa impresioneze, sunt saltelele gonflabile de diferite modele si culori de la pasari flamingo (nu puteau lipsi) la forme de fruce exotice, celebra donuts, toate acopera mai nou piscinele “de fite” din Bucuresti. Toate gagicutele cocotate in apa sau pe uscat, pupa “in bot” pasarile roz.

 

 

Produse asemanatoare gasiti aici:
SPool Monkey 
Selfie-stick.ro

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *