Gemenii sunt buni ca prieteni

Nu ca e zodia mea, dar cateodata ma laud cu ea, pentru ca noi mereu ne extindem orizontul, ne place sa cunoastem oameni noi, suntem extrem de curiosi si fara prea mult efort ne strangem in jurul nostru multi prieteni. Gemenii sunt prietenii ideali pentru orice eveniment plictisitor, pentru ca fermecam orice companie si impresionam persoanele din jur.

Suntem curioși si ne intresează cu adevărat de cuvintele tale, suntem cei mai buni ascultatori, asa ca oricand te poti confesa la noi. Cel mai important este ca gemenii te ajuta sa vezi totul din doua parti, atunci cand esti obsedat de propriul punct de vedere, noi suntem acolo mereu cu cel putin o varianta, de asemenea prin gândirea flexibilă, gemenii te pot readuce la realitate, atunci când ești prea pornit pe ceva.

Suntem diplomati, investim in prietenie si momentele petrecute cu cei din jur. Noi suntem evadarea ta din realitate, posibilitatea de a-ți distrage atentia de orice necaz si de a te relaxa. Este adevarat ca ne oboseste seriozitatea excesiva, in schimb întotdeauna vom găsi o modalitate de a te face sa razi chiar si în cele mai sumbre momente.

Uram vaitatul, de aceea nu te vom lasa să te vaiți si bine facem! Viata este prea scurta pentru a suferi si a te plange pe tot felul de mici lucruri. Teoretic, o stii si singur, dar uneori ai nevoie de un prieten (geaman) sa-ti reamintească acest lucru.

Gemenii, prin propriul lor exemplu, te învață să iei totul de la viață, au multe experiente, chiar daca sunt tineri, ei traiesc mult mai intens si mult mai accelerat, de aceea strang multe momente pe care mereu ti le prezinta si te invata ce anume sa nu faci. Gemenii aleargă mereu după aventuri si pasiuni, la care doar visezi în secret, ceea ce îți da curajul să le urmezi.

Nu trebuie sa te prefaci în fața noastra, pentru ca suntem deschiși tuturor, noi niciodată nu judecam pe nimeni, ii acceptam pe toti asa cum sunt, oricum noi suntem oarecum excentrici, așa ca nu trebuie sa porti o masca in fata noastra.

Daca nu ai un prieten geaman, cumpara-ti!!!

Comments

  1. Corina Cosa

    Hehe , te-am regasit si aici Sensy !!! nu stiam de ce te inteleg asa de bine . mai ales sarcasmele tale pline de umor de pe instagram !!! pai si eu sunt Gemeni !!! de aia !!! <3

  2. Alex Makeup

    Prietena mea buna este zodia gemeni, este genul de om cu care ma pot revedea peste 10 ani si am sta la povesti ca si cum nu am mai vorbit de ieri. Voi sunteti niste pietre tari si sunteti cu picioarele pe pamant, comparativ cu un pestisor ca mine care traieste printre norisori roz si pufosi.
    With love,
    Alex Makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *