Cadouri pentru barbatii speciali din viata voastra

M-am saturat sa tot cumpar tricouri, curele, parfumuri si ceasuri pentru prietenii mei de sex masculin, vreau ceva inedit, ceva util de care au cu adevarat nevoie, atunci cand le folosesc sa ma pomeneasca.

Intr-o plimbare de-a mea in Baneasa Shopping City am descoperit acest mic paradis pentru barbati Tobiass, sa fiu sincera m-a atras si pe mine si m-am decis sa merg si sa vad ce vand acolo. Prima intrebare a fost “Ce produse aveti pentru ingrijirea barbii” ohh atat mi-a trebuit cred ca mi-au aratat peste 30 de produse diferite, de la branduri diferite. Dupa lungi discutii pe aceasta tema, m-am hotarat la cateva produse pe care vreau sa vi le recomand si voua. 

Acum este si moda “cu barba mare” si acest subiect vizeaza 80% dintre barbati, sunt sigura ca o sa va fie util acest articol.

Pentru o barba hidratata, dar mai ales curata, trebuie sa folosesti un produs special pentru curatare (samponul pentru par usuca barba). Cu ajutorul samponului pentru barba de la Morgan’s, barba va fi hidratata si va avea un aspect ingrijit, curat si stilizat, deci nu ignora acest produs daca iti doresti o barba perfecta si sanatoasa.

Crema pentru barba si mustata de la Morgan’s ajuta la hidratarea firului de barba si a tenului. Ideala pentru o barba “de 3 zile” sau pentru cine doreste sa isi lase barba si vrea sa scape de senzatia de mancarime.

Uleiul de barba Morgan’s este produsul perfect pentru o barba mai mare. Bazat pe ulei de argan, se poate folosi si la par si la barba, fiind un excelent hidratant. Ofera luciu, iar barba va arata ingrijita si stilizata toata ziua.

Pentru o barba mare iti trebuie o perie speciala, iar peria de la Percy Nobleman din par de mistret este un produs perfect pentru stilizare. Manerul ergonomic din lemn, tratat sa reziste la umezeala, te ajuta sa-ti aranjezi barba ori de cate ori simti nevoia

Daca vrei sa mergi la o petrecere si vrei sa ai mustatile rasucite, ceara speciala de la Percy Nobleman este produsul care nu te va dezamagi. Mustatile tale vor sta toata petrecerea in sus

 

Unde ii puteti gasi:

In Baneasa Shopping City

Facebook

Instagram

Site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *