Restaurant TREI

Cei trei gurmanzi Adrian (manager), Catalin (chef) si Andrei (manager, iscusit pe partea de bauturi) si-au unit fortele si know how-ul dobandit in cei 15 ani de cand se cunosc si lucreaza impreuna, si au pus bazele restaurantului Trei, al carui meniu readuce la lumina retete vechi din toata lumea, neuitand de cele romanesti, imbinand gastronomia veche si directia culinara moderna.

Meniul este variat si inedit, gandit pe ideea gustului savuros al preparatelor slow-food, m-a purtat prin cele mai importante zone culinare ale lumii.

Trecerea de la sezonul cald la cel rece si invers se va marca prin shimbarea meniului. In fiecare sezon se vor adauga noi preparate, iar cele mult dorite vor ramane in meniu, indiferent de anotimp, asta e un lucru foarte tare.

Am ajuns la Restaurant TREI la recomandarea unei prietene si foarte bine am facut, se afla intr-o casa de patrimoniu, in zona negustoreasca a Bucurestiului, in apropiere de Hala Traian. Terasa este primitoare decorata cu flori colorate, perfecta pentru o dupa amiaza relaxanta.

Am comandat ARRACHERA CU CHIMICHURI ȘI CARTOFI FONDANȚI, FILE DE PEȘTE MAROCAN si SALATĂ CU HALOUMI, imi pare rau ca nu am incercat si OSSOBUCO CU RISOTTO si DTOM YAM – SUPĂ [T]HAILANDEZĂ DE FRUCTE DE MARE (PICANTĂ) cred ca nu eram intr-o zi buna, nu stiu ce era cu mine, nu imi era foame :)) dar promit sa ma reintorc curand si sa le incer pe toate, toate !!!

 

 

Unde ii puteti gasi:
FACEBOOK
INSTAGRAM
SITE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *