Vernisaj / The end / Big Bang /

Am avut deosebita placere de a fi invitata la unul dintre cele mai frumoase vernisaje vazute vreodata, BIG BANG: un vernisaj inedit de arta moderna, cum nu s-a mai facut in Romania.

Hamid-Nicola Katrib este unul dintre cei mai apreciati arhitecti tineri din Romania si ieri 7 iunie, a avut placerea de a impartasi cu noi viziunile sale asupra artei moderne intr-un cadru urban, o fosta fabrica, parasita si uitata de timp, pe care a reusit sa o aduca la viata prin explozia de culoare, jocurile de lumini care au completat armonios elementele de dans contemporan si acrobatie.

Cele 11 tablouri suprarealiste pictate de Hamid-Nicola Katrib în ulei, au fost uimitoare însă vedeta serii a fost instalatia numita „The End”

„The End” este o instalaţie fragilă, compusă din sute de pahare din sticlă, realizate după imaginaţia artistului, cu o înălţime de 3 metri, montate şi construite într-un echilibru fragil, perfect si spectaculos.

Punctul culminant al serii a fost “BIG BANG”, moment în care invitaţii alarmaţi de gongul orologiul timpului efemer au asista la mometul distrugerii acestei instalaţii fragile în mii si mii de cioburi.  VIDEO

Aranjamente realizate de catre cei de la enRose s-au incadrat perfect in poveste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *