Cum am scapat de cearcane in 3 minute

Cearcanele reflectă de multe ori neglijenţa, stilul de viaţă haotic, nopţile nedormite, abuzul de alcool sau tutun, stresul sau chiar unele probleme de sănătate ascunse, pot fi chiar moştenite genetic, cazuri în care se recomandă consultul medicului specialist pentru găsirea celei mai eficiente metode de estompare a acestor mici probleme de ordin estetic.

Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi delicată decât în oricare altă parte a corpului şi are nevoie de îngrijire specială, mai ales că este o regiune lipsită de glande sebacee şi are o textură foarte fină, de aceea am inceput sa folosesc zilnic crema speciala si acord o mai mare atentie asupra acestei zone.

Pana de curand nu aveam problema asta cu cearcanele, dar de cand cu varsta si mancarurile pe care le consum si viata asta zbuciumata si mereu pe fuga, au inceput sa se faca vizibile, eu nu fumez si nici nu beau alcool, foarte rar beau cafea si atunci cand o fac e musai decofeinizata, ce-i drept beau ceai aproape zilnic, dar m-am informat si asta cica ar conta, dar mai sunt si alte cauze.

În funcție de culoarea care predomină la cearcăne, acestea pot ascunde anumite boli. Culoarea cenușie a cearcănelor pot ascunde o anemie sau afecțiune sistemică asociată cu stress și oboseală. Culoarea albastră ascunde o circulație foarte proastă, semn al unor posibile afecțiuni cardiace sau pulmonare. Iar culoarea roșie trădează o vascularizare mare, ce este specifică persoanelor cu hipertensiune.

De aceea, este foarte important să avem grijă de aspectul nostru şi să nu neglijăm cearcănele, pentru că, aşa cum spune o vorbă din bătrâni, ochii sunt fereastra sufletului iar ceilalţi au tendinţa să ne eticheteze aşa cum ne văd la o primă apariţie.

Pentru a remedia aceasta problemuta am apelat la Clinica Beauty Art Aesthetics trebuie sa recunosc ca am fost destul de sceptica la inceput.

Mi s-a aplicat o crema cu efect anestezic, am stat pret de 15 minute si apoi a inceput interventia propriuzisa, asta insemnand un acid care a fost introdus sub piele (cearcane) cu un ac foarte subtire si foarte mic, nu a durat mai mult de 5 minute. Este adevarat ca am avut usoare vanatai, dar cand au inceput sa dispara, nu-mi venea sa cred ca a avut efect. Cearcanele nu se mai vedeau pielea a ramas foarte curata si luminoasa. 

Imi pare asa rau ca nu am facut o poza sa va arat despre ce vorbesc, dar v-am zis chiar eram sceptica si nu am crezut pana in momentul cand am vazut rezultatele.

Va recomand cu drag daca si voi simtiti nevoia de aceasta schimbare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *