Alege sa traiesti viata in roz pentru o buna sanatate fizica si mentala

Nu vreau sa vorbesc de “doamna” care a scris despre fata imbracata in roz si cu ursulet de plus, din aeroport, vreau sa vorbesc despre rautatea care umbreste sufletul multor persoane, despre toti cei care au comentat ieri la articolul respectiv, arucand cu noroi intr-0 persoana care nu a deranjat cu nimic pe nimeni, nu stiam ca este o infractiune sa te imbraci in roz, wow, acum toti sa ne aruncam hainele roz din garderoba, pentru ca riscam, Doamne Fereste sa ajungem pe internet, la diferite persoanaje.

O sa ii scriu Doamnei Paris Hilton sa isi vanda “mizeria” asta de masina, pentru ca este roz si kitsch (pentru cine nu stie ce inseamna) sincer nici eu nu stiam ca se scrie asa.

Poti sa te c*ci in gustul omului? Clar nu!!! Fiecare e liber sa isi aleaga stilul vestimentar, de aceea exista o gama atat de diversificata pentru a impaca pe oricine.

Sa revenim la cei ce au comentat, care au fost cu sutele, atat barbati cat si femei care au blamat aceasta domnisoara blonda cu extensii si imbracata in roz, care nu a vrut sa ofere ursuletul sau, unei fetite pentru a se juca. Am citit cateva comentarii si am ramas uluita de inversunarea lor, bazata pe ce?? Asta nu am inteles. Sunteti ca oile?? Zice unul ceva veniti si voi sa completati cu apelative si mai urate, fara sa cunoasteti omul. WoW, cum era citatul cu capra vecinului?

V-am lasat mai jos o melodie care explica perfect aceste timpuri in care traim si ca “haina face pe om”, de cate ori nu vi s-a intamplat sa va imbracati bine, iar hainele bune pe care le purtati sa va influenteze starea mentala, sa simtiti mai multa siguranta?

Cand alegem hainele pe care le purtam, ne gandim oare la cum ne percep altii, sau mai degraba la cum ne simtim noi insine in anumite circumstante? De ce hainele ne modifica atitudinile interioare? 

Pentru ca traim intr-o societate superficiala in care doar banul conteaza si tot ce vedem la televizor sau pe internet credem ca este cel mai bun, este impus un tipat de viata luxurianta, vacante exotice, masini cu sute de cai putere, pantofi si genti care valoreaza cat “o masina de rand”, fetitele de 16 ani viseaza numai la barbati cu bani care sa le ofere aceasta viata. Unde s-a dus iubirea, respectul de sine, fluturii din stomac, emotiile, totul este numai interes, am devenit niste roboti, facem lucruri care nu ne plac, doar pentru a ne atinge scopurile.

Nu vrea nimeni sa mai lucreze “legal” toti vrem sa stam si sa se intample miracole, tragem cum putem pe toti cei din jur, ne vindem pe nimic, dar avem pretentia ca ceilalti sa ne trateze cu respect, ne dam cu parerea si judecam oameni pe care nu ii cunoastem.

M-am abatut putin de la cei ce au comenant despre fata aceea, asa, a doua zi acel articol era deja viral, bineinteles ca trust-ul unde doamna lucra, au rugat-o frumos sa stearga articolul care era putin deplasat si nedemnt de educatia si pozitia pe care dansa o detine, culmea este ca toti cei care au comentat cu o zi in urma, care au defaimat o fata, tot ei azi s-au intors impotriva “doamnei” Wow cum e posibil asa ceva?? Ieri zici ceva, azi te negi pe tine insuti? 

Fiti consecventi!!! Mergeti pe o singura idee, nu va dati dupa cum bate vantul. Trebuie sa aveti coloana vertebrala, spuneti exact ce simtiti, nu mai fiti pupincuristi, fiti doar voi.

Ar fi prea multe de spus, dar nu vreau sa-mi stric Zenul astazi.

 

Pozitia sociala pe care o ocupi, nu are nimic de-a face cu omenia!

Alege sa traiesti viata in roz pentru o buna sanatate fizica si mentala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *